OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE
Private companiesAdministration of Economic Programs • OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE

Contactgegevens OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Lakenweversstraat 40,1050, België

Telefoon (phone): 02 504 97 03 02 504 97 03

Fax (fax): 02 504 97 04 02 504 97 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE
Products information OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE

BTW identificatienummer (tax): BE01657806396
Ondernemingsnummer: 7779113769
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE
(Get full report from official database of BE for OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE
Addition kinds of activities for OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE

249100. Houtbescherming | Wood preserving
371499. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
17710200. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
33989902. Lassen (verharding) van metaal | Brazing (hardening) of metal
35850404. Verdampingskondensatoren, warmteoverbrengingsapparatuur | Evaporative condensers, heat transfer equipment
67929901. Olieverhuur, kopen en verkopen op eigen rekening | Oil leases, buying and selling on own account
73389901. Bewerkingsdienst | Editing service
73730102. System engineering, computer gerelateerd | Systems engineering, computer related

Werken bij OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Groupleader (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAIKIN Europe NV

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

 • Cardriver (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het plaatsen van trekogen Wagens verplaatsen op de terminal

 • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gentbrugge Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

 • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

  Type: Vaste Job

  Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

 • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

 • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

  Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

  Bedrijf: 'T ANKER

  Type: Zelfstandige activiteit

  VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

 • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: GOLDEN PALACE

  Type: Flexijob

  We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

 • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: DE COQISSERIE

  Type: Flexijob

  Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

 • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

  Regio: POEDERLEE

  Bedrijf: CASA LUNA

  Type: Flexijob

  Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE in sociale netwerken
Look for responds of OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE. Laat een reactie achter voor OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE. OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE. Leave a respond for OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE. OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE op de google maps. Adres en contacten OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE
Location of OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE on the google maps. Address and contacts of OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE: Vanbilsen Maurice BVBA | Lekens A BVBA | Photo Flash Back | bvbamissinne.com | Miplan

Other related companies as OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE: Vanbilsen Maurice BVBA | Lekens A BVBA | Photo Flash Back | bvbamissinne.com | Miplan

OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01657806396. Het bedrijf OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE bevindt zich op het adres: Lakenweversstraat 40,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE, openstaande posities, locatie van OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE is a company, that was registered 1991 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE, company assigned to the tax number BE01657806396. The company OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE is located at the address: Lakenweversstraat 40,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE were not found.
The main activity of OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE is not available. You also can look at reviews of OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE, open positions, location of OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OFFICE NATIONAL DU TOURISME DE THAILANDE, employees, financial statistics.