Aankoop Antiek Desmet Pol

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Aankoop Antiek Desmet Pol
Private companiesBusiness Services • Aankoop Antiek Desmet Pol

Contactgegevens Aankoop Antiek Desmet Pol: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aankoop Antiek Desmet Pol: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aankoop Antiek Desmet Pol

Regio (region): Oostkamp, België

Adres (address): Walstraat 25,8020, België

Telefoon (phone): 050 39 00 84; 0475 50 09 19 050 39 00 84; 0475 50 09 19

Fax (fax): +32 (61) 581-12-21 +32 (61) 581-12-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aankoop Antiek Desmet Pol: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aankoop Antiek Desmet Pol"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aankoop Antiek Desmet Pol"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aankoop Antiek Desmet Pol, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aankoop Antiek Desmet Pol. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aankoop Antiek Desmet Pol, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aankoop Antiek Desmet Pol. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aankoop Antiek Desmet Pol
Products information Aankoop Antiek Desmet Pol

BTW identificatienummer (tax): BE07459960937
Ondernemingsnummer: 1413909912
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aankoop Antiek Desmet Pol zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aankoop Antiek Desmet Pol
(Get full report from official database of BE for Aankoop Antiek Desmet Pol)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aankoop Antiek Desmet Pol
Addition kinds of activities for Aankoop Antiek Desmet Pol

3444. Plaatwerk | Sheet metalwork
5143. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
509105. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
809399. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec
34239918. Mallets, printers ' | Mallets, printers'
34439909. Ladles, metalen plaat | Ladles, metal plate
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
38240305. taximeters | Taximeters
73190100. Transit reclame diensten | Transit advertising services

Werken bij Aankoop Antiek Desmet Pol: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aankoop Antiek Desmet Pol: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aankoop Antiek Desmet Pol. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aankoop Antiek Desmet Pol. Looking for open vacancies in other companies

  • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Aankoop Antiek Desmet Pol in sociale netwerken
Look for responds of Aankoop Antiek Desmet Pol in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aankoop Antiek Desmet Pol. Laat een reactie achter voor Aankoop Antiek Desmet Pol. Aankoop Antiek Desmet Pol bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aankoop Antiek Desmet Pol. Leave a respond for Aankoop Antiek Desmet Pol. Aankoop Antiek Desmet Pol on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aankoop Antiek Desmet Pol op de google maps. Adres en contacten Aankoop Antiek Desmet Pol
Location of Aankoop Antiek Desmet Pol on the google maps. Address and contacts of Aankoop Antiek Desmet Pol

Andere gerelateerde bedrijven als come Aankoop Antiek Desmet Pol Aankoop Antiek Desmet Pol: C & C/(Cordy & CDM) NV | Jacobs & Loix BVBA | LA BOULE DE NEIGE SPRL | PLOEM MARCEL | Respectsign

Other related companies as Aankoop Antiek Desmet Pol: C & C/(Cordy & CDM) NV | Jacobs & Loix BVBA | LA BOULE DE NEIGE SPRL | PLOEM MARCEL | Respectsign

Aankoop Antiek Desmet Pol is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Oostkamp, België. De volledige naam van het bedrijf is Aankoop Antiek Desmet Pol, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07459960937. Het bedrijf Aankoop Antiek Desmet Pol bevindt zich op het adres: Walstraat 25,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aankoop Antiek Desmet Pol zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aankoop Antiek Desmet Pol is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aankoop Antiek Desmet Pol is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aankoop Antiek Desmet Pol, openstaande posities, locatie van Aankoop Antiek Desmet Pol op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aankoop Antiek Desmet Pol is a company, that was registered 2016 in Oostkamp region, Belgium. Full name of company is Aankoop Antiek Desmet Pol, company assigned to the tax number BE07459960937. The company Aankoop Antiek Desmet Pol is located at the address: Walstraat 25,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aankoop Antiek Desmet Pol were not found.
The main activity of Aankoop Antiek Desmet Pol is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aankoop Antiek Desmet Pol is not available. You also can look at reviews of Aankoop Antiek Desmet Pol, open positions, location of Aankoop Antiek Desmet Pol on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aankoop Antiek Desmet Pol, Oostkamp: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aankoop Antiek Desmet Pol, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aankoop Antiek Desmet Pol, Oostkamp: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aankoop Antiek Desmet Pol, employees, financial statistics.