Vooruit Kunstencentrum

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Vooruit Kunstencentrum
Private companiesFood Stores • Vooruit Kunstencentrum

Contactgegevens Vooruit Kunstencentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vooruit Kunstencentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vooruit Kunstencentrum

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Sint-Pietersnieuwstraat 23,9000, België

Telefoon (phone): 09 267 28 28; 09 267 28 40; 09 267 28 20; 09 267 28 48 09 267 28 28; 09 267 28 40; 09 267 28 20; 09 267 28 48

Fax (fax): 09 267 28 50; 09 267 28 30 09 267 28 50; 09 267 28 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vooruit Kunstencentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vooruit Kunstencentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vooruit Kunstencentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vooruit Kunstencentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vooruit Kunstencentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vooruit Kunstencentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vooruit Kunstencentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vooruit Kunstencentrum
Products information Vooruit Kunstencentrum

BTW identificatienummer (tax): BE09141418457
Ondernemingsnummer: 5725494384
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vooruit Kunstencentrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vooruit Kunstencentrum
(Get full report from official database of BE for Vooruit Kunstencentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vooruit Kunstencentrum
Addition kinds of activities for Vooruit Kunstencentrum

519899. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec
34499903. Aangepaste rol gevormde producten | Custom roll formed products
35460102. Boren, draagbaar, behalve rots: elektrisch of pneumatisch | Drills, portable, except rock: electric or pneumatic
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
39310406. Trompetten en delen | Trumpets and parts
45139901. Brieflevering, privé-lucht | Letter delivery, private air
50910401. Ammunitie, sportief | Ammunition, sporting
95120100. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies

Werken bij Vooruit Kunstencentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vooruit Kunstencentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vooruit Kunstencentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vooruit Kunstencentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

Zoek naar antwoorden van Vooruit Kunstencentrum in sociale netwerken
Look for responds of Vooruit Kunstencentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vooruit Kunstencentrum. Laat een reactie achter voor Vooruit Kunstencentrum. Vooruit Kunstencentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vooruit Kunstencentrum. Leave a respond for Vooruit Kunstencentrum. Vooruit Kunstencentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vooruit Kunstencentrum op de google maps. Adres en contacten Vooruit Kunstencentrum
Location of Vooruit Kunstencentrum on the google maps. Address and contacts of Vooruit Kunstencentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come Vooruit Kunstencentrum Vooruit Kunstencentrum: Coppens-Hofman | Havas Medimedia Belgium N.V. | An VZW | Quirit Productions Bvba | Van Laer, Rudi

Other related companies as Vooruit Kunstencentrum: Coppens-Hofman | Havas Medimedia Belgium N.V. | An VZW | Quirit Productions Bvba | Van Laer, Rudi

Vooruit Kunstencentrum is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Vooruit Kunstencentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09141418457. Het bedrijf Vooruit Kunstencentrum bevindt zich op het adres: Sint-Pietersnieuwstraat 23,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vooruit Kunstencentrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vooruit Kunstencentrum is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vooruit Kunstencentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vooruit Kunstencentrum, openstaande posities, locatie van Vooruit Kunstencentrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vooruit Kunstencentrum is a company, that was registered 1989 in Gent region, Belgium. Full name of company is Vooruit Kunstencentrum, company assigned to the tax number BE09141418457. The company Vooruit Kunstencentrum is located at the address: Sint-Pietersnieuwstraat 23,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vooruit Kunstencentrum were not found.
The main activity of Vooruit Kunstencentrum is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vooruit Kunstencentrum is not available. You also can look at reviews of Vooruit Kunstencentrum, open positions, location of Vooruit Kunstencentrum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vooruit Kunstencentrum, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vooruit Kunstencentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vooruit Kunstencentrum, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vooruit Kunstencentrum, employees, financial statistics.