Havas Medimedia Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Havas Medimedia Belgium N.V.
Private companiesFood Stores • Havas Medimedia Belgium N.V.

Contactgegevens Havas Medimedia Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Havas Medimedia Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Havas Medimedia Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du Bourdon 100, B-1180 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 333 34 11 (02) 333 34 11

Fax (fax): (02) 376 75 25 (02) 376 75 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Havas Medimedia Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Havas Medimedia Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Havas Medimedia Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Havas Medimedia Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Havas Medimedia Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Havas Medimedia Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Havas Medimedia Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Havas Medimedia Belgium N.V.
Products information Havas Medimedia Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05383819580
Ondernemingsnummer: 9059570312
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Havas Medimedia Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Havas Medimedia Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Havas Medimedia Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Havas Medimedia Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Havas Medimedia Belgium N.V.

7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
364701. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
20769907. Saffloer olie | Safflower oil
35320206. Flotatiemachines (mijnbouwmachines) | Flotation machinery (mining machinery)
35790100. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
36940104. Motor generator sets, auto | Motor generator sets, automotive
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses

Werken bij Havas Medimedia Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Havas Medimedia Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Havas Medimedia Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Havas Medimedia Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Studenten gezocht voor zaterdag en zondag (Charcuterie) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: Toonbank bedienen Aanvullen van de rekken Ervaring in soortgelijke functie is een pluspunt

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Medische pedicure (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RESPIRO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de voetverzorging van onze klanten. Je beheerst alle technieken van medische pedicure en/of je kan podologische technieken toepassen. Je luistert naar de problemen van de klant en geeft professioneel advies aangaande huidverzorging, voetzorg, schoeisel en nagelverzorging.

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van Havas Medimedia Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Havas Medimedia Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Havas Medimedia Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Havas Medimedia Belgium N.V.. Havas Medimedia Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Havas Medimedia Belgium N.V.. Leave a respond for Havas Medimedia Belgium N.V.. Havas Medimedia Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Havas Medimedia Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Havas Medimedia Belgium N.V.
Location of Havas Medimedia Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Havas Medimedia Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Havas Medimedia Belgium N.V. Havas Medimedia Belgium N.V.: UMACON BOUWBEDRIJF NV | Ravimo NV | Apeiron BVBA | A-Z Cleaning SPRL | Damation

Other related companies as Havas Medimedia Belgium N.V.: UMACON BOUWBEDRIJF NV | Ravimo NV | Apeiron BVBA | A-Z Cleaning SPRL | Damation

Havas Medimedia Belgium N.V. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Havas Medimedia Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05383819580. Het bedrijf Havas Medimedia Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Rue du Bourdon 100, B-1180 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 745,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Havas Medimedia Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Havas Medimedia Belgium N.V. is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Havas Medimedia Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Havas Medimedia Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Havas Medimedia Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Havas Medimedia Belgium N.V. is a company, that was registered 1999 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Havas Medimedia Belgium N.V., company assigned to the tax number BE05383819580. The company Havas Medimedia Belgium N.V. is located at the address: Rue du Bourdon 100, B-1180 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 745,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Havas Medimedia Belgium N.V. were not found.
The main activity of Havas Medimedia Belgium N.V. is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Havas Medimedia Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Havas Medimedia Belgium N.V., open positions, location of Havas Medimedia Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Havas Medimedia Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Havas Medimedia Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Havas Medimedia Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Havas Medimedia Belgium N.V., employees, financial statistics.