Palais des Beaux-Arts ASBL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Palais des Beaux-Arts ASBL
Private companiesApparel and Accessory Stores • Palais des Beaux-Arts ASBL

Contactgegevens Palais des Beaux-Arts ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Palais des Beaux-Arts ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Palais des Beaux-Arts ASBL

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Place du Manège,6000, België

Telefoon (phone): 071 30 15 97; 071 31 12 12; 071 31 44 20 071 30 15 97; 071 31 12 12; 071 31 44 20

Fax (fax): 071 30 25 44; 071 30 43 05; 071 33 42 97 071 30 25 44; 071 30 43 05; 071 33 42 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Palais des Beaux-Arts ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Palais des Beaux-Arts ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Palais des Beaux-Arts ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Palais des Beaux-Arts ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Palais des Beaux-Arts ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Palais des Beaux-Arts ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Palais des Beaux-Arts ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Palais des Beaux-Arts ASBL
Products information Palais des Beaux-Arts ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01979156494
Ondernemingsnummer: 4657348632
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Palais des Beaux-Arts ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Palais des Beaux-Arts ASBL
(Get full report from official database of BE for Palais des Beaux-Arts ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Palais des Beaux-Arts ASBL
Addition kinds of activities for Palais des Beaux-Arts ASBL

733800. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
738200. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
23960205. Schouderriem, voor ondergoed van vrouwen | Shoulder straps, for women's underwear
26210306. Filter papier | Filter paper
26560101. Bekers, papier: gemaakt van gekocht materiaal | Cups, paper: made from purchased material
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
39110111. Horlogebanden, edelmetaal | Watchbands, precious metal
51449900. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear

Werken bij Palais des Beaux-Arts ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Palais des Beaux-Arts ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Palais des Beaux-Arts ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Palais des Beaux-Arts ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Enthousiaste deegbereider/ovenman in dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal diepvriesbedrijf in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een deegbereider/ovenman om te werken in dag. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het klaarzetten van grondstoffen voor de volgende producties - Het mengen van grondstoffen met behulp van professionele industriële mengers (PLC sturing) - Het brengen van de grondstoffen naar de productielijn, waar ze geportioneerd en gebakken worden - Het controleren van de deeg alsook de eindproducten voor en tijdens het productie proces - Het reinigen van machines en vloeren na de productie

  • Dakwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Palais des Beaux-Arts ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Palais des Beaux-Arts ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Palais des Beaux-Arts ASBL. Laat een reactie achter voor Palais des Beaux-Arts ASBL. Palais des Beaux-Arts ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Palais des Beaux-Arts ASBL. Leave a respond for Palais des Beaux-Arts ASBL. Palais des Beaux-Arts ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Palais des Beaux-Arts ASBL op de google maps. Adres en contacten Palais des Beaux-Arts ASBL
Location of Palais des Beaux-Arts ASBL on the google maps. Address and contacts of Palais des Beaux-Arts ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Palais des Beaux-Arts ASBL Palais des Beaux-Arts ASBL: Bart BVBA | M & D Seminars | BAUWENS KAPPERSCENTRALE-FIRST CUT | Do My Move SA | HANUISE,ERIC

Other related companies as Palais des Beaux-Arts ASBL: Bart BVBA | M & D Seminars | BAUWENS KAPPERSCENTRALE-FIRST CUT | Do My Move SA | HANUISE,ERIC

Palais des Beaux-Arts ASBL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is Palais des Beaux-Arts ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01979156494. Het bedrijf Palais des Beaux-Arts ASBL bevindt zich op het adres: Place du Manège,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 274,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Palais des Beaux-Arts ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Palais des Beaux-Arts ASBL is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Palais des Beaux-Arts ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Palais des Beaux-Arts ASBL, openstaande posities, locatie van Palais des Beaux-Arts ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Palais des Beaux-Arts ASBL is a company, that was registered 2017 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is Palais des Beaux-Arts ASBL, company assigned to the tax number BE01979156494. The company Palais des Beaux-Arts ASBL is located at the address: Place du Manège,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 274,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Palais des Beaux-Arts ASBL were not found.
The main activity of Palais des Beaux-Arts ASBL is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Palais des Beaux-Arts ASBL is not available. You also can look at reviews of Palais des Beaux-Arts ASBL, open positions, location of Palais des Beaux-Arts ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Palais des Beaux-Arts ASBL, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Palais des Beaux-Arts ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Palais des Beaux-Arts ASBL, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Palais des Beaux-Arts ASBL, employees, financial statistics.