Schoonheidssalon Fé

Contactgegevens Schoonheidssalon Fé: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schoonheidssalon Fé: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schoonheidssalon Fé

Regio (region): Brugge (Assebroek), België

Adres (address): Zomerstraat 9,8310, België

Telefoon (phone): 050 67 50 13; 0498 82 24 35 050 67 50 13; 0498 82 24 35

Fax (fax): +32 (81) 989-53-76 +32 (81) 989-53-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schoonheidssalon Fé: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schoonheidssalon Fé"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schoonheidssalon Fé"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schoonheidssalon Fé, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schoonheidssalon Fé. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schoonheidssalon Fé, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schoonheidssalon Fé. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schoonheidssalon Fé
Products information Schoonheidssalon Fé

BTW identificatienummer (tax): BE06171539306
Ondernemingsnummer: 2838012695
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Schoonheidssalon Fé zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schoonheidssalon Fé
(Get full report from official database of BE for Schoonheidssalon Fé)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schoonheidssalon Fé
Addition kinds of activities for Schoonheidssalon Fé

283500. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
615303. Afbetalingspapier | Installment paper
20139915. Gerookte vlees, van gekocht vlees | Smoked meats, from purchased meat
49119905. Elektriciteitsmarkten | Electrical power marketers
49590200. Ziektebestrijding | Disease control

Werken bij Schoonheidssalon Fé: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schoonheidssalon Fé: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schoonheidssalon Fé. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schoonheidssalon Fé. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Sanitair installateur - Dienst na verkoop (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Koekelare zijn wij op zoek naar een technieker dienst na verkoop.

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van Schoonheidssalon Fé in sociale netwerken
Look for responds of Schoonheidssalon Fé in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schoonheidssalon Fé. Laat een reactie achter voor Schoonheidssalon Fé. Schoonheidssalon Fé bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schoonheidssalon Fé. Leave a respond for Schoonheidssalon Fé. Schoonheidssalon Fé on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schoonheidssalon Fé op de google maps. Adres en contacten Schoonheidssalon Fé
Location of Schoonheidssalon Fé on the google maps. Address and contacts of Schoonheidssalon Fé

Andere gerelateerde bedrijven als come Schoonheidssalon Fé Schoonheidssalon Fé: Alarme Protection Securite SPRL | Bibliotheek voor Varenden VZW | SCHEERS & LOOS GRAF.BEDRIJF NV | A.H.B.O. | Libotte sprl (Ets)

Other related companies as Schoonheidssalon Fé: Alarme Protection Securite SPRL | Bibliotheek voor Varenden VZW | SCHEERS & LOOS GRAF.BEDRIJF NV | A.H.B.O. | Libotte sprl (Ets)

Schoonheidssalon Fé is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brugge (Assebroek), België. De volledige naam van het bedrijf is Schoonheidssalon Fé, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06171539306. Het bedrijf Schoonheidssalon Fé bevindt zich op het adres: Zomerstraat 9,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Schoonheidssalon Fé zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schoonheidssalon Fé is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schoonheidssalon Fé is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schoonheidssalon Fé, openstaande posities, locatie van Schoonheidssalon Fé op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schoonheidssalon Fé is a company, that was registered 1986 in Brugge (Assebroek) region, Belgium. Full name of company is Schoonheidssalon Fé, company assigned to the tax number BE06171539306. The company Schoonheidssalon Fé is located at the address: Zomerstraat 9,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Schoonheidssalon Fé were not found.
The main activity of Schoonheidssalon Fé is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schoonheidssalon Fé is not available. You also can look at reviews of Schoonheidssalon Fé, open positions, location of Schoonheidssalon Fé on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schoonheidssalon Fé, Brugge (Assebroek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schoonheidssalon Fé, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schoonheidssalon Fé, Brugge (Assebroek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schoonheidssalon Fé, employees, financial statistics.