Libotte sprl (Ets)

Contactgegevens Libotte sprl (Ets): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Libotte sprl (Ets): address, phone, fax, email, website, opening hours

Libotte sprl (Ets)

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Rue des Champs 7,4020, België

Telefoon (phone): 04 341 42 68; 04 343 14 33 04 341 42 68; 04 343 14 33

Fax (fax): 04 343 14 33; 04 341 42 68 04 343 14 33; 04 341 42 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Libotte sprl (Ets): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Libotte sprl (Ets)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Libotte sprl (Ets)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Libotte sprl (Ets), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Libotte sprl (Ets). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Libotte sprl (Ets), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Libotte sprl (Ets). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Libotte sprl (Ets)
Products information Libotte sprl (Ets)

BTW identificatienummer (tax): BE07350097656
Ondernemingsnummer: 4942718505
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Libotte sprl (Ets) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Libotte sprl (Ets)
(Get full report from official database of BE for Libotte sprl (Ets))

Aanvulling soorten activiteiten voor Libotte sprl (Ets)
Addition kinds of activities for Libotte sprl (Ets)

20449904. Verrijkte rijst (vitamine en minerale versterkte) | Enriched rice (vitamin and mineral fortified)
22990401. Vezels, textiel: herstel van textielmolen afval en lompen | Fibers, textile: recovery from textile mill waste and rags
27549903. Directories: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Directories: gravure printing, not published on site
33990100. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
50440000. Kantoorartikelen | Office equipment
82119903. Middelbare school, junior of senior, nec | High school, junior or senior, nec
87110100. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers

Werken bij Libotte sprl (Ets): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Libotte sprl (Ets): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Libotte sprl (Ets). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Libotte sprl (Ets). Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van Libotte sprl (Ets) in sociale netwerken
Look for responds of Libotte sprl (Ets) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Libotte sprl (Ets). Laat een reactie achter voor Libotte sprl (Ets). Libotte sprl (Ets) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Libotte sprl (Ets). Leave a respond for Libotte sprl (Ets). Libotte sprl (Ets) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Libotte sprl (Ets) op de google maps. Adres en contacten Libotte sprl (Ets)
Location of Libotte sprl (Ets) on the google maps. Address and contacts of Libotte sprl (Ets)

Andere gerelateerde bedrijven als come Libotte sprl (Ets) Libotte sprl (Ets): Carta + NV | Ferzo Design BVBA | COPACO NV | ANIMALS WITHOUT FRONTIERS | Virtual Unity

Other related companies as Libotte sprl (Ets): Carta + NV | Ferzo Design BVBA | COPACO NV | ANIMALS WITHOUT FRONTIERS | Virtual Unity

Libotte sprl (Ets) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is Libotte sprl (Ets), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07350097656. Het bedrijf Libotte sprl (Ets) bevindt zich op het adres: Rue des Champs 7,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Libotte sprl (Ets) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Libotte sprl (Ets) is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Libotte sprl (Ets) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Libotte sprl (Ets), openstaande posities, locatie van Libotte sprl (Ets) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Libotte sprl (Ets) is a company, that was registered 1989 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is Libotte sprl (Ets), company assigned to the tax number BE07350097656. The company Libotte sprl (Ets) is located at the address: Rue des Champs 7,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Libotte sprl (Ets) were not found.
The main activity of Libotte sprl (Ets) is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Libotte sprl (Ets) is not available. You also can look at reviews of Libotte sprl (Ets), open positions, location of Libotte sprl (Ets) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Libotte sprl (Ets), Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Libotte sprl (Ets), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Libotte sprl (Ets), Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Libotte sprl (Ets), employees, financial statistics.