ANIMALS WITHOUT FRONTIERS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • ANIMALS WITHOUT FRONTIERS
Private companiesUnited States Postal Service • ANIMALS WITHOUT FRONTIERS

Contactgegevens ANIMALS WITHOUT FRONTIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANIMALS WITHOUT FRONTIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANIMALS WITHOUT FRONTIERS

Regio (region): BRUSSELS BX 1080 - BE, België

Adres (address): rue de la Meuse 42, België

Telefoon (phone): 003224274275 003224274275

Fax (fax): 003224273164 003224273164

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANIMALS WITHOUT FRONTIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANIMALS WITHOUT FRONTIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANIMALS WITHOUT FRONTIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANIMALS WITHOUT FRONTIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANIMALS WITHOUT FRONTIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANIMALS WITHOUT FRONTIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANIMALS WITHOUT FRONTIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANIMALS WITHOUT FRONTIERS
Products information ANIMALS WITHOUT FRONTIERS

BTW identificatienummer (tax): BE04328033447
Ondernemingsnummer: 7331420898
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ANIMALS WITHOUT FRONTIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANIMALS WITHOUT FRONTIERS
(Get full report from official database of BE for ANIMALS WITHOUT FRONTIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANIMALS WITHOUT FRONTIERS
Addition kinds of activities for ANIMALS WITHOUT FRONTIERS

506302. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
31990305. Veiligheidsgordels, leer | Safety belts, leather
34431100. Chambers en caissons | Chambers and caissons
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
36770102. Koppelingstransformatoren | Coupling transformers
51999925. wormen | Worms
67980000. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts

Werken bij ANIMALS WITHOUT FRONTIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANIMALS WITHOUT FRONTIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANIMALS WITHOUT FRONTIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANIMALS WITHOUT FRONTIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zingem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van ANIMALS WITHOUT FRONTIERS in sociale netwerken
Look for responds of ANIMALS WITHOUT FRONTIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANIMALS WITHOUT FRONTIERS. Laat een reactie achter voor ANIMALS WITHOUT FRONTIERS. ANIMALS WITHOUT FRONTIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANIMALS WITHOUT FRONTIERS. Leave a respond for ANIMALS WITHOUT FRONTIERS. ANIMALS WITHOUT FRONTIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANIMALS WITHOUT FRONTIERS op de google maps. Adres en contacten ANIMALS WITHOUT FRONTIERS
Location of ANIMALS WITHOUT FRONTIERS on the google maps. Address and contacts of ANIMALS WITHOUT FRONTIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANIMALS WITHOUT FRONTIERS ANIMALS WITHOUT FRONTIERS: AKOR-CACI SECURITY | Van Deynse Putboringen NV | OMD BELGIUM | Euremi S.A. | Norah Plastics N.V.

Other related companies as ANIMALS WITHOUT FRONTIERS: AKOR-CACI SECURITY | Van Deynse Putboringen NV | OMD BELGIUM | Euremi S.A. | Norah Plastics N.V.

ANIMALS WITHOUT FRONTIERS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio BRUSSELS BX 1080 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ANIMALS WITHOUT FRONTIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04328033447. Het bedrijf ANIMALS WITHOUT FRONTIERS bevindt zich op het adres: rue de la Meuse 42. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ANIMALS WITHOUT FRONTIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANIMALS WITHOUT FRONTIERS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANIMALS WITHOUT FRONTIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANIMALS WITHOUT FRONTIERS, openstaande posities, locatie van ANIMALS WITHOUT FRONTIERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANIMALS WITHOUT FRONTIERS is a company, that was registered 2002 in BRUSSELS BX 1080 - BE region, Belgium. Full name of company is ANIMALS WITHOUT FRONTIERS, company assigned to the tax number BE04328033447. The company ANIMALS WITHOUT FRONTIERS is located at the address: rue de la Meuse 42. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ANIMALS WITHOUT FRONTIERS were not found.
The main activity of ANIMALS WITHOUT FRONTIERS is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANIMALS WITHOUT FRONTIERS is not available. You also can look at reviews of ANIMALS WITHOUT FRONTIERS, open positions, location of ANIMALS WITHOUT FRONTIERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANIMALS WITHOUT FRONTIERS, BRUSSELS BX 1080 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANIMALS WITHOUT FRONTIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANIMALS WITHOUT FRONTIERS, BRUSSELS BX 1080 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANIMALS WITHOUT FRONTIERS, employees, financial statistics.