Roses B

Contactgegevens Roses B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roses B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roses B

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Bervoetstraat 40,2000, België

Telefoon (phone): 03 233 80 86 03 233 80 86

Fax (fax): +32 (81) 726-62-72 +32 (81) 726-62-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roses B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roses B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roses B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roses B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roses B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roses B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roses B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roses B
Products information Roses B

BTW identificatienummer (tax): BE08571502685
Ondernemingsnummer: 6031188964
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Roses B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roses B
(Get full report from official database of BE for Roses B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roses B
Addition kinds of activities for Roses B

39449909. vliegers | Kites
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
51490703. krakers | Crackers
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.
73839903. Nieuws foto's, verzamelen en distribueren | News pictures, gathering and distributing
76991503. Reparatie van fotografische apparatuur | Photographic equipment repair

Werken bij Roses B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roses B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roses B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roses B. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

Zoek naar antwoorden van Roses B in sociale netwerken
Look for responds of Roses B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roses B. Laat een reactie achter voor Roses B. Roses B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roses B. Leave a respond for Roses B. Roses B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roses B op de google maps. Adres en contacten Roses B
Location of Roses B on the google maps. Address and contacts of Roses B

Andere gerelateerde bedrijven als come Roses B Roses B: Internation Pneus Nlle | Inboco NV | Fineline Printing BVBA | Pafra NV | Adva

Other related companies as Roses B: Internation Pneus Nlle | Inboco NV | Fineline Printing BVBA | Pafra NV | Adva

Roses B is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Roses B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08571502685. Het bedrijf Roses B bevindt zich op het adres: Bervoetstraat 40,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 223,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Roses B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roses B is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roses B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roses B, openstaande posities, locatie van Roses B op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Roses B is a company, that was registered 1991 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Roses B, company assigned to the tax number BE08571502685. The company Roses B is located at the address: Bervoetstraat 40,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 223,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Roses B were not found.
The main activity of Roses B is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Roses B is not available. You also can look at reviews of Roses B, open positions, location of Roses B on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roses B, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roses B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roses B, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roses B, employees, financial statistics.