Fineline Printing BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Fineline Printing BVBA
Private companiesHealth Services • Fineline Printing BVBA

Contactgegevens Fineline Printing BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fineline Printing BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fineline Printing BVBA

Regio (region): Diksmuide, België

Adres (address): Woumenweg 2,8600, België

Telefoon (phone): 051 50 39 37 051 50 39 37

Fax (fax): 051 51 06 12 051 51 06 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fineline Printing BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fineline Printing BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fineline Printing BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fineline Printing BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fineline Printing BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fineline Printing BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fineline Printing BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fineline Printing BVBA
Products information Fineline Printing BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07714019775
Ondernemingsnummer: 2253540039
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Fineline Printing BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fineline Printing BVBA
(Get full report from official database of BE for Fineline Printing BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fineline Printing BVBA
Addition kinds of activities for Fineline Printing BVBA

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
201399. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
14119911. Verde 'antiek, dimensie-steengroeven | Verde' antique, dimension-quarrying
20910101. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bouillon, clam: packaged in cans, jars, etc.
28699907. Beschermende vloeistoffen voor het genezen van vruchten, kruiden, tabak, enz. | Casing fluids for curing fruits, spices, tobacco, etc.
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
42260100. Vloeistofopslag | Liquid storage
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance

Werken bij Fineline Printing BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fineline Printing BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fineline Printing BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fineline Printing BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van Fineline Printing BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fineline Printing BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fineline Printing BVBA. Laat een reactie achter voor Fineline Printing BVBA. Fineline Printing BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fineline Printing BVBA. Leave a respond for Fineline Printing BVBA. Fineline Printing BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fineline Printing BVBA op de google maps. Adres en contacten Fineline Printing BVBA
Location of Fineline Printing BVBA on the google maps. Address and contacts of Fineline Printing BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fineline Printing BVBA Fineline Printing BVBA: Volvo Construction Equipment-VCM Belgium NV | Hoekske (t') | Laagland Papier NV | Allo Fruits S.P.R.L. | Denis Verdonck & Zonen B.V.B.A.

Other related companies as Fineline Printing BVBA: Volvo Construction Equipment-VCM Belgium NV | Hoekske (t') | Laagland Papier NV | Allo Fruits S.P.R.L. | Denis Verdonck & Zonen B.V.B.A.

Fineline Printing BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Diksmuide, België. De volledige naam van het bedrijf is Fineline Printing BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07714019775. Het bedrijf Fineline Printing BVBA bevindt zich op het adres: Woumenweg 2,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 841,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Fineline Printing BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fineline Printing BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fineline Printing BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fineline Printing BVBA, openstaande posities, locatie van Fineline Printing BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fineline Printing BVBA is a company, that was registered 2014 in Diksmuide region, Belgium. Full name of company is Fineline Printing BVBA, company assigned to the tax number BE07714019775. The company Fineline Printing BVBA is located at the address: Woumenweg 2,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 841,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Fineline Printing BVBA were not found.
The main activity of Fineline Printing BVBA is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Fineline Printing BVBA is not available. You also can look at reviews of Fineline Printing BVBA, open positions, location of Fineline Printing BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fineline Printing BVBA, Diksmuide: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fineline Printing BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fineline Printing BVBA, Diksmuide: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fineline Printing BVBA, employees, financial statistics.