LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM
Private companiesBusiness Services • LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM

Contactgegevens LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM

Regio (region): Laakdal (Veerle), België

Adres (address): Diestse Baan 8,2431, België

Telefoon (phone): 014 84 13 54 014 84 13 54

Fax (fax): +32 (86) 318-30-48 +32 (86) 318-30-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM
Products information LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE02246398925
Ondernemingsnummer: 7953521728
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM
(Get full report from official database of BE for LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM
Addition kinds of activities for LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM

329903. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
01390202. Zoete Aardappelboerderij | Sweet potato farm
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
23710000. Bontgoederen | Fur goods
35520205. Jacquard kaart snijmachines | Jacquard card cutting machines
35899900. Service industrie machines, nec, nec | Service industry machinery, nec, nec
36130201. Bedieningspanelen, elektrisch | Control panels, electric
39440316. Science kits: microscopen, chemie sets, etc. | Science kits: microscopes, chemistry sets, etc.

Werken bij LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Student verpakking Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM. Laat een reactie achter voor LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM. LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM. Leave a respond for LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM. LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM op de google maps. Adres en contacten LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM
Location of LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM on the google maps. Address and contacts of LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM: I.R.C-CORPORATE FINANCE BVBA | Catteeuw J | INSTITUT PROFIL | Ecoval International Trading N.V. | GENERAL AUDIO

Other related companies as LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM: I.R.C-CORPORATE FINANCE BVBA | Catteeuw J | INSTITUT PROFIL | Ecoval International Trading N.V. | GENERAL AUDIO

LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Laakdal (Veerle), België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02246398925. Het bedrijf LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM bevindt zich op het adres: Diestse Baan 8,2431. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 197,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM, openstaande posities, locatie van LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM is a company, that was registered 1994 in Laakdal (Veerle) region, Belgium. Full name of company is LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM, company assigned to the tax number BE02246398925. The company LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM is located at the address: Diestse Baan 8,2431. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 197,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM were not found.
The main activity of LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM is not available. You also can look at reviews of LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM, open positions, location of LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM, Laakdal (Veerle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM, Laakdal (Veerle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVA KUUR- & RELAXATIECENTRUM, employees, financial statistics.