LASERONTHARING WELLNESS CENTER

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • LASERONTHARING WELLNESS CENTER
Private companiesMotor Freight Transportation • LASERONTHARING WELLNESS CENTER

Contactgegevens LASERONTHARING WELLNESS CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LASERONTHARING WELLNESS CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LASERONTHARING WELLNESS CENTER

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kipdorpvest 42 Bus 1,2000, België

Telefoon (phone): 0485 44 22 04 0485 44 22 04

Fax (fax): +32 (13) 518-92-38 +32 (13) 518-92-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LASERONTHARING WELLNESS CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LASERONTHARING WELLNESS CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LASERONTHARING WELLNESS CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LASERONTHARING WELLNESS CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LASERONTHARING WELLNESS CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LASERONTHARING WELLNESS CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LASERONTHARING WELLNESS CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LASERONTHARING WELLNESS CENTER
Products information LASERONTHARING WELLNESS CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE07210296630
Ondernemingsnummer: 4393127441
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LASERONTHARING WELLNESS CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LASERONTHARING WELLNESS CENTER
(Get full report from official database of BE for LASERONTHARING WELLNESS CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LASERONTHARING WELLNESS CENTER
Addition kinds of activities for LASERONTHARING WELLNESS CENTER

361301. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
563201. Bontkleding | Fur apparel
23860101. Jassen en jassen, leer en schapenbekleed | Coats and jackets, leather and sheep-lined
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
33569902. Soldeer: draad, staaf, zuurkern, en rozine kern | Solder: wire, bar, acid core, and rosin core
51999900. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
59999914. insecticide | Insecticide
91310404. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, lokale overheid | Executive and legislative offices combined, local government

Werken bij LASERONTHARING WELLNESS CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LASERONTHARING WELLNESS CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LASERONTHARING WELLNESS CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LASERONTHARING WELLNESS CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Ardooie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder.

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van LASERONTHARING WELLNESS CENTER in sociale netwerken
Look for responds of LASERONTHARING WELLNESS CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LASERONTHARING WELLNESS CENTER. Laat een reactie achter voor LASERONTHARING WELLNESS CENTER. LASERONTHARING WELLNESS CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LASERONTHARING WELLNESS CENTER. Leave a respond for LASERONTHARING WELLNESS CENTER. LASERONTHARING WELLNESS CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LASERONTHARING WELLNESS CENTER op de google maps. Adres en contacten LASERONTHARING WELLNESS CENTER
Location of LASERONTHARING WELLNESS CENTER on the google maps. Address and contacts of LASERONTHARING WELLNESS CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come LASERONTHARING WELLNESS CENTER LASERONTHARING WELLNESS CENTER: KM NV EXAMENCENTRUM | Bimex NV | VL Technics BVBA | Caroline | I.M.B. BVBA

Other related companies as LASERONTHARING WELLNESS CENTER: KM NV EXAMENCENTRUM | Bimex NV | VL Technics BVBA | Caroline | I.M.B. BVBA

LASERONTHARING WELLNESS CENTER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is LASERONTHARING WELLNESS CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07210296630. Het bedrijf LASERONTHARING WELLNESS CENTER bevindt zich op het adres: Kipdorpvest 42 Bus 1,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LASERONTHARING WELLNESS CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LASERONTHARING WELLNESS CENTER is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LASERONTHARING WELLNESS CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LASERONTHARING WELLNESS CENTER, openstaande posities, locatie van LASERONTHARING WELLNESS CENTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LASERONTHARING WELLNESS CENTER is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is LASERONTHARING WELLNESS CENTER, company assigned to the tax number BE07210296630. The company LASERONTHARING WELLNESS CENTER is located at the address: Kipdorpvest 42 Bus 1,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LASERONTHARING WELLNESS CENTER were not found.
The main activity of LASERONTHARING WELLNESS CENTER is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LASERONTHARING WELLNESS CENTER is not available. You also can look at reviews of LASERONTHARING WELLNESS CENTER, open positions, location of LASERONTHARING WELLNESS CENTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LASERONTHARING WELLNESS CENTER, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LASERONTHARING WELLNESS CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LASERONTHARING WELLNESS CENTER, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LASERONTHARING WELLNESS CENTER, employees, financial statistics.