Caroline

Contactgegevens Caroline: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caroline: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caroline

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Koolstraat 49,9300, België

Telefoon (phone): 053 70 39 80 053 70 39 80

Fax (fax): +32 (58) 963-27-38 +32 (58) 963-27-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caroline: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caroline"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caroline"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caroline, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caroline. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caroline, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caroline. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caroline
Products information Caroline

BTW identificatienummer (tax): BE09162017822
Ondernemingsnummer: 5063842773
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 479,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Caroline zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caroline
(Get full report from official database of BE for Caroline)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caroline
Addition kinds of activities for Caroline

421300. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
653100. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
33540203. Buis, geëxtrudeerd of getrokken, aluminium | Tube, extruded or drawn, aluminum
39999910. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
51690103. Chloor | Chlorine
76220301. Reparatie van de fonograaf | Phonograph repair

Werken bij Caroline: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caroline: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caroline. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caroline. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

  • Jobstudent poetser kerstvakantie te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen van verschillende ruimten; muren, plafonds, machines, ... Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de volledige productieruimte.

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Caroline in sociale netwerken
Look for responds of Caroline in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caroline. Laat een reactie achter voor Caroline. Caroline bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caroline. Leave a respond for Caroline. Caroline on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caroline op de google maps. Adres en contacten Caroline
Location of Caroline on the google maps. Address and contacts of Caroline

Andere gerelateerde bedrijven als come Caroline Caroline: Red Star Electronics BVBA | Kärcher NV | Aksis | Vanwarbeck A SPRL | Waldock ind

Other related companies as Caroline: Red Star Electronics BVBA | Kärcher NV | Aksis | Vanwarbeck A SPRL | Waldock ind

Caroline is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Caroline, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09162017822. Het bedrijf Caroline bevindt zich op het adres: Koolstraat 49,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 479,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Caroline zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caroline is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caroline is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caroline, openstaande posities, locatie van Caroline op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Caroline is a company, that was registered 1990 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Caroline, company assigned to the tax number BE09162017822. The company Caroline is located at the address: Koolstraat 49,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 479,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Caroline were not found.
The main activity of Caroline is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Caroline is not available. You also can look at reviews of Caroline, open positions, location of Caroline on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caroline, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caroline, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caroline, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caroline, employees, financial statistics.