Shoe-Key Service

Contactgegevens Shoe-Key Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Shoe-Key Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Shoe-Key Service

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Molenstraat 36,2550, België

Telefoon (phone): 03 457 14 70 03 457 14 70

Fax (fax): 03 457 14 70 03 457 14 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Shoe-Key Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Shoe-Key Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Shoe-Key Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Shoe-Key Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Shoe-Key Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Shoe-Key Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Shoe-Key Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Shoe-Key Service
Products information Shoe-Key Service

BTW identificatienummer (tax): BE04187133789
Ondernemingsnummer: 3577117919
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Shoe-Key Service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Shoe-Key Service
(Get full report from official database of BE for Shoe-Key Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Shoe-Key Service
Addition kinds of activities for Shoe-Key Service

10619903. Ferberiet mijnbouw | Ferberite mining
28420404. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
34339903. Salamanders, gas of distilleren olieverbranding | Salamanders, gas or distillate oil burning
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery
50830312. Tractoren, landbouw | Tractors, agricultural
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods
87480203. Industriële ontwikkelingsplanning | Industrial development planning
89990702. Geofysische consultant | Geophysical consultant
92290404. Openbare orde en veiligheid, lokale overheid | Public order and safety, local government

Werken bij Shoe-Key Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Shoe-Key Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Shoe-Key Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Shoe-Key Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Lakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van Shoe-Key Service in sociale netwerken
Look for responds of Shoe-Key Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Shoe-Key Service. Laat een reactie achter voor Shoe-Key Service. Shoe-Key Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Shoe-Key Service. Leave a respond for Shoe-Key Service. Shoe-Key Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Shoe-Key Service op de google maps. Adres en contacten Shoe-Key Service
Location of Shoe-Key Service on the google maps. Address and contacts of Shoe-Key Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Shoe-Key Service Shoe-Key Service: BIFFA | Parkhotel NV | Verhagen Bart BVBA | Ivan Eulaers | Private

Other related companies as Shoe-Key Service: BIFFA | Parkhotel NV | Verhagen Bart BVBA | Ivan Eulaers | Private

Shoe-Key Service is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is Shoe-Key Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187133789. Het bedrijf Shoe-Key Service bevindt zich op het adres: Molenstraat 36,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 567,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Shoe-Key Service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Shoe-Key Service is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Shoe-Key Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Shoe-Key Service, openstaande posities, locatie van Shoe-Key Service op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Shoe-Key Service is a company, that was registered 1991 in Kontich region, Belgium. Full name of company is Shoe-Key Service, company assigned to the tax number BE04187133789. The company Shoe-Key Service is located at the address: Molenstraat 36,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 567,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Shoe-Key Service were not found.
The main activity of Shoe-Key Service is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Shoe-Key Service is not available. You also can look at reviews of Shoe-Key Service, open positions, location of Shoe-Key Service on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Shoe-Key Service, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Shoe-Key Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Shoe-Key Service, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Shoe-Key Service, employees, financial statistics.