ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

Contactgegevens ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

Regio (region): As, België

Adres (address): Steenweg 208,3665, België

Telefoon (phone): +32 (57) 884-97-60 +32 (57) 884-97-60

Fax (fax): +32 (56) 151-50-79 +32 (56) 151-50-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV
Products information ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06713165283
Ondernemingsnummer: 7760986328
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV
(Get full report from official database of BE for ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV
Addition kinds of activities for ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

249102. Bruggen en bochten, behandeld hout | Bridges and trestles, treated wood
364599. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec
01190101. Boon (droge veld en zaad) boerderij | Bean (dry field and seed) farm
20630106. Suikerstroop, van suikerbietjes | Sugar syrup, from sugar beets
50310100. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
51691106. Zouten, industrieel | Salts, industrial
51990802. Lijnolie | Linseed oil
78220401. Televisie tape distributie | Television tape distribution

Werken bij ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder veegwagen m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We gaan dringend op zoek naar een chauffeur c met code 95 om de gemeente Vilvoorde te vegen met een veegwagen!

  • Assistant Accountant - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren hulpboekhouder en ben jij bereid je kennis te delen gedurende een periode van 2 tot 3 maanden? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! De klant is gelegen rond Brussel en is actief binnen de brandstof en energie markt. Jouw takenpakket: Controleren en inboeken van Accounts Payables; Het opstellen van uitgaande facturen; Banken verwerken en inboeken; Eventuele ondersteuning voor procedure verbeteringen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

Zoek naar antwoorden van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV in sociale netwerken
Look for responds of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Laat een reactie achter voor ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Leave a respond for ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV op de google maps. Adres en contacten ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV
Location of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV on the google maps. Address and contacts of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: FAMILLES SA | A.A.R. Sound & Light BVBA | Trouw Nutrition Belgium | Mantec S.P.R.L. | N-clusion Consulting

Other related companies as ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: FAMILLES SA | A.A.R. Sound & Light BVBA | Trouw Nutrition Belgium | Mantec S.P.R.L. | N-clusion Consulting

ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio As, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06713165283. Het bedrijf ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV bevindt zich op het adres: Steenweg 208,3665. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, openstaande posities, locatie van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is a company, that was registered 1996 in As region, Belgium. Full name of company is ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, company assigned to the tax number BE06713165283. The company ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is located at the address: Steenweg 208,3665. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV were not found.
The main activity of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is not available. You also can look at reviews of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, open positions, location of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, As: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, As: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, employees, financial statistics.