A.A.R. Sound & Light BVBA

Contactgegevens A.A.R. Sound & Light BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.R. Sound & Light BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.R. Sound & Light BVBA

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Immerseelstraat 33B,2160, België

Telefoon (phone): 03 354 28 00 03 354 28 00

Fax (fax): 03 354 36 63 03 354 36 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.R. Sound & Light BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.R. Sound & Light BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.R. Sound & Light BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.R. Sound & Light BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.R. Sound & Light BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.R. Sound & Light BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.R. Sound & Light BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.R. Sound & Light BVBA
Products information A.A.R. Sound & Light BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07994171142
Ondernemingsnummer: 9455078125
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.A.R. Sound & Light BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.R. Sound & Light BVBA
(Get full report from official database of BE for A.A.R. Sound & Light BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.R. Sound & Light BVBA
Addition kinds of activities for A.A.R. Sound & Light BVBA

9611. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
14599904. Diaspore mijnbouw | Diaspore mining
21219900. Sigaren, nec | Cigars, nec
35230413. Loaders, boerderij type: mest, algemeen nut | Loaders, farm type: manure, general utility
38510203. Beschermers, oog | Protectors, eye
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij A.A.R. Sound & Light BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.R. Sound & Light BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.R. Sound & Light BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.R. Sound & Light BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Grondwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

Zoek naar antwoorden van A.A.R. Sound & Light BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.A.R. Sound & Light BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.R. Sound & Light BVBA. Laat een reactie achter voor A.A.R. Sound & Light BVBA. A.A.R. Sound & Light BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.R. Sound & Light BVBA. Leave a respond for A.A.R. Sound & Light BVBA. A.A.R. Sound & Light BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.R. Sound & Light BVBA op de google maps. Adres en contacten A.A.R. Sound & Light BVBA
Location of A.A.R. Sound & Light BVBA on the google maps. Address and contacts of A.A.R. Sound & Light BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.R. Sound & Light BVBA A.A.R. Sound & Light BVBA: SCHRIJNWERK VAN HUMBEECK NV | Manutech NV | Amandier (L') | Easy Names | Maenhaut

Other related companies as A.A.R. Sound & Light BVBA: SCHRIJNWERK VAN HUMBEECK NV | Manutech NV | Amandier (L') | Easy Names | Maenhaut

A.A.R. Sound & Light BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.R. Sound & Light BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07994171142. Het bedrijf A.A.R. Sound & Light BVBA bevindt zich op het adres: Immerseelstraat 33B,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.A.R. Sound & Light BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A.R. Sound & Light BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.R. Sound & Light BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.R. Sound & Light BVBA, openstaande posities, locatie van A.A.R. Sound & Light BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A.R. Sound & Light BVBA is a company, that was registered 2004 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is A.A.R. Sound & Light BVBA, company assigned to the tax number BE07994171142. The company A.A.R. Sound & Light BVBA is located at the address: Immerseelstraat 33B,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.A.R. Sound & Light BVBA were not found.
The main activity of A.A.R. Sound & Light BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.R. Sound & Light BVBA is not available. You also can look at reviews of A.A.R. Sound & Light BVBA, open positions, location of A.A.R. Sound & Light BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.R. Sound & Light BVBA, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.R. Sound & Light BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.R. Sound & Light BVBA, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.R. Sound & Light BVBA, employees, financial statistics.