CLAEYS METALLISATIE BVBA

Contactgegevens CLAEYS METALLISATIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAEYS METALLISATIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAEYS METALLISATIE BVBA

Regio (region): Diksmuide, België

Adres (address): Kleine Dries 21,8600, België

Telefoon (phone): 051 50 31 60; 0495 51 85 18 051 50 31 60; 0495 51 85 18

Fax (fax): 051 50 30 60 051 50 30 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAEYS METALLISATIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAEYS METALLISATIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAEYS METALLISATIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAEYS METALLISATIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAEYS METALLISATIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAEYS METALLISATIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAEYS METALLISATIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAEYS METALLISATIE BVBA
Products information CLAEYS METALLISATIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09773132324
Ondernemingsnummer: 3434844970
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CLAEYS METALLISATIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAEYS METALLISATIE BVBA
(Get full report from official database of BE for CLAEYS METALLISATIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAEYS METALLISATIE BVBA
Addition kinds of activities for CLAEYS METALLISATIE BVBA

24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
33560600. Titanium | Titanium
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
36940103. Generatoren, auto en vliegtuigen | Generators, automotive and aircraft
38430208. Goud, tandheelkunde | Gold, dental
92249902. Brandweer, vrijwilliger | Fire department, volunteer

Werken bij CLAEYS METALLISATIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAEYS METALLISATIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAEYS METALLISATIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAEYS METALLISATIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Administratief bediende toeristische sector (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij zal instaan voor: - Binnenkomende telefoons - Opmaken van offertes volgens de vraag van de klant - Prijsberekeningen maken in Excel - Uitwerken van reizen volgens behoeftes en budget van de klant - Administratie en opvolgen van planning van de reizen

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

Zoek naar antwoorden van CLAEYS METALLISATIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CLAEYS METALLISATIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAEYS METALLISATIE BVBA. Laat een reactie achter voor CLAEYS METALLISATIE BVBA. CLAEYS METALLISATIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAEYS METALLISATIE BVBA. Leave a respond for CLAEYS METALLISATIE BVBA. CLAEYS METALLISATIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAEYS METALLISATIE BVBA op de google maps. Adres en contacten CLAEYS METALLISATIE BVBA
Location of CLAEYS METALLISATIE BVBA on the google maps. Address and contacts of CLAEYS METALLISATIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAEYS METALLISATIE BVBA CLAEYS METALLISATIE BVBA: Houchard V | Van Eeckhaut BVBA | DALEMANS S.A | Falken BVBA | Van Landschoot nv

Other related companies as CLAEYS METALLISATIE BVBA: Houchard V | Van Eeckhaut BVBA | DALEMANS S.A | Falken BVBA | Van Landschoot nv

CLAEYS METALLISATIE BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Diksmuide, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAEYS METALLISATIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09773132324. Het bedrijf CLAEYS METALLISATIE BVBA bevindt zich op het adres: Kleine Dries 21,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CLAEYS METALLISATIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAEYS METALLISATIE BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAEYS METALLISATIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAEYS METALLISATIE BVBA, openstaande posities, locatie van CLAEYS METALLISATIE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLAEYS METALLISATIE BVBA is a company, that was registered 1990 in Diksmuide region, Belgium. Full name of company is CLAEYS METALLISATIE BVBA, company assigned to the tax number BE09773132324. The company CLAEYS METALLISATIE BVBA is located at the address: Kleine Dries 21,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CLAEYS METALLISATIE BVBA were not found.
The main activity of CLAEYS METALLISATIE BVBA is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAEYS METALLISATIE BVBA is not available. You also can look at reviews of CLAEYS METALLISATIE BVBA, open positions, location of CLAEYS METALLISATIE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAEYS METALLISATIE BVBA, Diksmuide: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAEYS METALLISATIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAEYS METALLISATIE BVBA, Diksmuide: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAEYS METALLISATIE BVBA, employees, financial statistics.