Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA

Contactgegevens Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Vierwegstraat 281,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 31 06 051 22 31 06

Fax (fax): 051 24 07 16 051 24 07 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA
Products information Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01731414794
Ondernemingsnummer: 6494812011
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA
(Get full report from official database of BE for Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA
Addition kinds of activities for Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA

162999. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
12229903. Ondergrondse mijnbouw, subbituminous | Underground mining, subbituminous
30210201. Canvas schoenen, rubber gesoldeerd | Canvas shoes, rubber soled
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
35450301. Hoekringen | Angle rings
50910505. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
55219902. Auto's, alleen gebruikte auto's | Automobiles, used cars only
58120311. Hamburger stand | Hamburger stand
59619917. Postorder huis, alleen bestellen kantoor | Mail order house, order taking office only

Werken bij Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Technische ondersteuning en magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AW TECH

    Type: Vaste Job

    Herstellen lastoortsen (inclusief opleiding indien nodig) Isolatietesten lastoestellen (inclusief opleiding) Bijhouden en opvullen stock

Zoek naar antwoorden van Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA. Laat een reactie achter voor Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA. Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA. Leave a respond for Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA. Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA op de google maps. Adres en contacten Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA
Location of Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA on the google maps. Address and contacts of Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA: Alkuone Kunstgroep VZW | J F C BANKING EQUIPMENT | Deschacht | Désitherm | Muyldermans Ann

Other related companies as Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA: Alkuone Kunstgroep VZW | J F C BANKING EQUIPMENT | Deschacht | Désitherm | Muyldermans Ann

Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01731414794. Het bedrijf Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA bevindt zich op het adres: Vierwegstraat 281,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 738,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA, openstaande posities, locatie van Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA is a company, that was registered 2008 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA, company assigned to the tax number BE01731414794. The company Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA is located at the address: Vierwegstraat 281,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 738,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA were not found.
The main activity of Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA is not available. You also can look at reviews of Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA, open positions, location of Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aannemersbedrijf Airtrucks BVBA, employees, financial statistics.