Alkuone Kunstgroep VZW

Contactgegevens Alkuone Kunstgroep VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alkuone Kunstgroep VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alkuone Kunstgroep VZW

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Gheeraerdtsstraat 15,9300, België

Telefoon (phone): 053 70 86 56 053 70 86 56

Fax (fax): 053 70 86 56 053 70 86 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alkuone Kunstgroep VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alkuone Kunstgroep VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alkuone Kunstgroep VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alkuone Kunstgroep VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alkuone Kunstgroep VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alkuone Kunstgroep VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alkuone Kunstgroep VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alkuone Kunstgroep VZW
Products information Alkuone Kunstgroep VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06709594726
Ondernemingsnummer: 8595672607
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alkuone Kunstgroep VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alkuone Kunstgroep VZW
(Get full report from official database of BE for Alkuone Kunstgroep VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alkuone Kunstgroep VZW
Addition kinds of activities for Alkuone Kunstgroep VZW

3575. Computer terminals | Computer terminals
7519. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
32699905. Steengoed aardewerk producten | Stoneware pottery products
37130208. Farm truck bodies | Farm truck bodies
47310000. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
59320201. Kunstvoorwerpen, antiek | Art objects, antique
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations

Werken bij Alkuone Kunstgroep VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alkuone Kunstgroep VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alkuone Kunstgroep VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alkuone Kunstgroep VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: GILLES DE SMET

    Type: Vaste Job

    Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van Alkuone Kunstgroep VZW in sociale netwerken
Look for responds of Alkuone Kunstgroep VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alkuone Kunstgroep VZW. Laat een reactie achter voor Alkuone Kunstgroep VZW. Alkuone Kunstgroep VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alkuone Kunstgroep VZW. Leave a respond for Alkuone Kunstgroep VZW. Alkuone Kunstgroep VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alkuone Kunstgroep VZW op de google maps. Adres en contacten Alkuone Kunstgroep VZW
Location of Alkuone Kunstgroep VZW on the google maps. Address and contacts of Alkuone Kunstgroep VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Alkuone Kunstgroep VZW Alkuone Kunstgroep VZW: 't Haegeland | Wimardi-Hydrocultuur | EXPOLINE NV | De Bruyn Peter | BEAUT BELG ART VIEWS EDI SPRL

Other related companies as Alkuone Kunstgroep VZW: 't Haegeland | Wimardi-Hydrocultuur | EXPOLINE NV | De Bruyn Peter | BEAUT BELG ART VIEWS EDI SPRL

Alkuone Kunstgroep VZW is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Alkuone Kunstgroep VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06709594726. Het bedrijf Alkuone Kunstgroep VZW bevindt zich op het adres: Gheeraerdtsstraat 15,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alkuone Kunstgroep VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alkuone Kunstgroep VZW is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alkuone Kunstgroep VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alkuone Kunstgroep VZW, openstaande posities, locatie van Alkuone Kunstgroep VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alkuone Kunstgroep VZW is a company, that was registered 2002 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Alkuone Kunstgroep VZW, company assigned to the tax number BE06709594726. The company Alkuone Kunstgroep VZW is located at the address: Gheeraerdtsstraat 15,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alkuone Kunstgroep VZW were not found.
The main activity of Alkuone Kunstgroep VZW is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Alkuone Kunstgroep VZW is not available. You also can look at reviews of Alkuone Kunstgroep VZW, open positions, location of Alkuone Kunstgroep VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alkuone Kunstgroep VZW, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alkuone Kunstgroep VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alkuone Kunstgroep VZW, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alkuone Kunstgroep VZW, employees, financial statistics.