Gerald's SPRL

Contactgegevens Gerald's SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gerald's SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gerald's SPRL

Regio (region): Grimbergen, België

Adres (address): Winkelveldstraat 5,1850, België

Telefoon (phone): 02 251 17 62 02 251 17 62

Fax (fax): 02 252 44 31 02 252 44 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gerald's SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gerald's SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gerald's SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gerald's SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gerald's SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gerald's SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gerald's SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gerald's SPRL
Products information Gerald's SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05411834716
Ondernemingsnummer: 5279724121
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Gerald's SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gerald's SPRL
(Get full report from official database of BE for Gerald's SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gerald's SPRL
Addition kinds of activities for Gerald's SPRL

14999908. Grafietwinning | Graphite mining
20110401. Bloedmeel | Blood meal
22119910. Cottonades | Cottonades
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
27549906. Imprinting: gravure | Imprinting: gravure
44899901. Airboats | Airboats
50879904. Uitrusting en uitrusting voor uitroeiing en ontsmetting | Extermination and fumigation equipment and supplies
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
58120800. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants

Werken bij Gerald's SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gerald's SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gerald's SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gerald's SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

 • lasser ha en tig (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

 • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

 • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: A Concept

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: X-TRA TIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Software365

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

 • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Vaste Job

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

 • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Akkoo

  Type: Vaste Job

  Wat verwachten wij van jou? Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

Zoek naar antwoorden van Gerald's SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Gerald's SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gerald's SPRL. Laat een reactie achter voor Gerald's SPRL. Gerald's SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gerald's SPRL. Leave a respond for Gerald's SPRL. Gerald's SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gerald's SPRL op de google maps. Adres en contacten Gerald's SPRL
Location of Gerald's SPRL on the google maps. Address and contacts of Gerald's SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Gerald's SPRL Gerald's SPRL: Bruneel, Vermeulen & Bruneel | BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA | Somagri SPRL | GSF EUROPE SPRL | EXTRADOS sa

Other related companies as Gerald's SPRL: Bruneel, Vermeulen & Bruneel | BRANDSTOFFEN DEJAGERE BVBA | Somagri SPRL | GSF EUROPE SPRL | EXTRADOS sa

Gerald's SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Grimbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Gerald's SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05411834716. Het bedrijf Gerald's SPRL bevindt zich op het adres: Winkelveldstraat 5,1850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 149,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Gerald's SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gerald's SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gerald's SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gerald's SPRL, openstaande posities, locatie van Gerald's SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gerald's SPRL is a company, that was registered 1987 in Grimbergen region, Belgium. Full name of company is Gerald's SPRL, company assigned to the tax number BE05411834716. The company Gerald's SPRL is located at the address: Winkelveldstraat 5,1850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 149,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Gerald's SPRL were not found.
The main activity of Gerald's SPRL is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gerald's SPRL is not available. You also can look at reviews of Gerald's SPRL, open positions, location of Gerald's SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gerald's SPRL, Grimbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gerald's SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gerald's SPRL, Grimbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gerald's SPRL, employees, financial statistics.