Somagri SPRL

Contactgegevens Somagri SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Somagri SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Somagri SPRL

Regio (region): Gembloux, België

Adres (address): Chaussée de Tirlemont 110,5030, België

Telefoon (phone): 081 61 13 76 081 61 13 76

Fax (fax): 081 61 41 42 081 61 41 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Somagri SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Somagri SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Somagri SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Somagri SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Somagri SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Somagri SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Somagri SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Somagri SPRL
Products information Somagri SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09008209228
Ondernemingsnummer: 6404174804
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Somagri SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Somagri SPRL
(Get full report from official database of BE for Somagri SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Somagri SPRL
Addition kinds of activities for Somagri SPRL

6321. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
13899920. Goed loggen | Well logging
22699902. Afwerking: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Finishing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
28349909. Oplossingen, farmaceutisch | Solutions, pharmaceutical
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production
79991508. Pakketrein, voor amusement | Pack train, for amusement
80119903. Fysische geneeskunde, arts / chirurg | Physical medicine, physician/surgeon
80999907. Osteoporose centrum | Osteoporosis center
83220609. Service league | Service league

Werken bij Somagri SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Somagri SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Somagri SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Somagri SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • Dakwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: KEYAKI G.T

    Type: Studentenjob

    Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Somagri SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Somagri SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Somagri SPRL. Laat een reactie achter voor Somagri SPRL. Somagri SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Somagri SPRL. Leave a respond for Somagri SPRL. Somagri SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Somagri SPRL op de google maps. Adres en contacten Somagri SPRL
Location of Somagri SPRL on the google maps. Address and contacts of Somagri SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Somagri SPRL Somagri SPRL: Vanden Bussche Industriebouw NV | Martin Sport SA | WKSB Isolatiebedrijf NV | DOCKX TRANSPORT NV | gregory, kenny

Other related companies as Somagri SPRL: Vanden Bussche Industriebouw NV | Martin Sport SA | WKSB Isolatiebedrijf NV | DOCKX TRANSPORT NV | gregory, kenny

Somagri SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Gembloux, België. De volledige naam van het bedrijf is Somagri SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09008209228. Het bedrijf Somagri SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Tirlemont 110,5030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Somagri SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Somagri SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Somagri SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Somagri SPRL, openstaande posities, locatie van Somagri SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Somagri SPRL is a company, that was registered 2000 in Gembloux region, Belgium. Full name of company is Somagri SPRL, company assigned to the tax number BE09008209228. The company Somagri SPRL is located at the address: Chaussée de Tirlemont 110,5030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Somagri SPRL were not found.
The main activity of Somagri SPRL is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Somagri SPRL is not available. You also can look at reviews of Somagri SPRL, open positions, location of Somagri SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Somagri SPRL, Gembloux: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Somagri SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Somagri SPRL, Gembloux: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Somagri SPRL, employees, financial statistics.