Van De Velde B

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Van De Velde B
Private companiesTobacco Products • Van De Velde B

Contactgegevens Van De Velde B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van De Velde B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van De Velde B

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Alsembergsesteenweg 456,1180, België

Telefoon (phone): 02 345 37 78 02 345 37 78

Fax (fax): +32 (2) 350-58-69 +32 (2) 350-58-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van De Velde B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van De Velde B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van De Velde B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van De Velde B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van De Velde B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van De Velde B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van De Velde B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van De Velde B
Products information Van De Velde B

BTW identificatienummer (tax): BE08031250000
Ondernemingsnummer: 2864105224
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van De Velde B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van De Velde B
(Get full report from official database of BE for Van De Velde B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van De Velde B
Addition kinds of activities for Van De Velde B

201508. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
208401. wijnen | Wines
354106. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
737300. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
874204. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants
33150201. Brads, staal: draad of snij | Brads, steel: wire or cut
34659901. Lichaamsdelen, auto: gestempeld metaal | Body parts, automobile: stamped metal
37130206. Cementmixerlichamen | Cement mixer bodies
80999906. Voedingsdiensten | Nutrition services

Werken bij Van De Velde B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van De Velde B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van De Velde B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van De Velde B. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • Machine operator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • SANITAIR INSTALLATEUR (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Melle zijn we op zoek naar een sanitair installateur. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van sanitair in particuliere woningen. Alle facetten komen aan bod: vloerverwarming, afvoeren leggen, koud en warmwaterleidingen aanbrengen, zonneboiler aansluiten,...

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Van De Velde B in sociale netwerken
Look for responds of Van De Velde B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van De Velde B. Laat een reactie achter voor Van De Velde B. Van De Velde B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van De Velde B. Leave a respond for Van De Velde B. Van De Velde B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van De Velde B op de google maps. Adres en contacten Van De Velde B
Location of Van De Velde B on the google maps. Address and contacts of Van De Velde B

Andere gerelateerde bedrijven als come Van De Velde B Van De Velde B: Embuscade | DOG WASH- | ACS PEINTURES | Lespetitsbelges | Travel Plan

Other related companies as Van De Velde B: Embuscade | DOG WASH- | ACS PEINTURES | Lespetitsbelges | Travel Plan

Van De Velde B is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Van De Velde B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08031250000. Het bedrijf Van De Velde B bevindt zich op het adres: Alsembergsesteenweg 456,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van De Velde B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van De Velde B is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van De Velde B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van De Velde B, openstaande posities, locatie van Van De Velde B op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van De Velde B is a company, that was registered 2012 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Van De Velde B, company assigned to the tax number BE08031250000. The company Van De Velde B is located at the address: Alsembergsesteenweg 456,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van De Velde B were not found.
The main activity of Van De Velde B is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van De Velde B is not available. You also can look at reviews of Van De Velde B, open positions, location of Van De Velde B on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van De Velde B, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van De Velde B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van De Velde B, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van De Velde B, employees, financial statistics.