ACS PEINTURES

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ACS PEINTURES
Private companiesTobacco Products • ACS PEINTURES

Contactgegevens ACS PEINTURES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACS PEINTURES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACS PEINTURES

Regio (region): Engis (Hermalle-sous-Huy), België

Adres (address): Rue du Pont 9B,4480, België

Telefoon (phone): 085 24 08 25; 0475 80 50 42 085 24 08 25; 0475 80 50 42

Fax (fax): 085 24 08 26 085 24 08 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACS PEINTURES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACS PEINTURES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACS PEINTURES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACS PEINTURES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACS PEINTURES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACS PEINTURES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACS PEINTURES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACS PEINTURES
Products information ACS PEINTURES

BTW identificatienummer (tax): BE04712280273
Ondernemingsnummer: 5429412841
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACS PEINTURES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACS PEINTURES
(Get full report from official database of BE for ACS PEINTURES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACS PEINTURES
Addition kinds of activities for ACS PEINTURES

083102. Gom- en harswinning en destillatie | Gum and resin extraction and distillation
366902. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
24990701. Stoel riet, rotan of riet | Chair cane, rattan or reed
25110604. Stands, huishouden, nec: hout | Stands, household, nec: wood
39310401. Baritonhoorns en onderdelen | Baritone horns and parts
50659905. Radar detectoren | Radar detectors

Werken bij ACS PEINTURES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACS PEINTURES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACS PEINTURES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACS PEINTURES. Looking for open vacancies in other companies

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • Huishoudhulp Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van ACS PEINTURES in sociale netwerken
Look for responds of ACS PEINTURES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACS PEINTURES. Laat een reactie achter voor ACS PEINTURES. ACS PEINTURES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACS PEINTURES. Leave a respond for ACS PEINTURES. ACS PEINTURES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACS PEINTURES op de google maps. Adres en contacten ACS PEINTURES
Location of ACS PEINTURES on the google maps. Address and contacts of ACS PEINTURES

Andere gerelateerde bedrijven als come ACS PEINTURES ACS PEINTURES: KLAVEREN-AAS BVBA | Marilys | Castelein & Co N.V. | DVD-malin | Etibo BVBA

Other related companies as ACS PEINTURES: KLAVEREN-AAS BVBA | Marilys | Castelein & Co N.V. | DVD-malin | Etibo BVBA

ACS PEINTURES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Engis (Hermalle-sous-Huy), België. De volledige naam van het bedrijf is ACS PEINTURES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04712280273. Het bedrijf ACS PEINTURES bevindt zich op het adres: Rue du Pont 9B,4480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACS PEINTURES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACS PEINTURES is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACS PEINTURES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACS PEINTURES, openstaande posities, locatie van ACS PEINTURES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACS PEINTURES is a company, that was registered 1994 in Engis (Hermalle-sous-Huy) region, Belgium. Full name of company is ACS PEINTURES, company assigned to the tax number BE04712280273. The company ACS PEINTURES is located at the address: Rue du Pont 9B,4480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACS PEINTURES were not found.
The main activity of ACS PEINTURES is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACS PEINTURES is not available. You also can look at reviews of ACS PEINTURES, open positions, location of ACS PEINTURES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACS PEINTURES, Engis (Hermalle-sous-Huy): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACS PEINTURES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACS PEINTURES, Engis (Hermalle-sous-Huy): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACS PEINTURES, employees, financial statistics.