Satellite Company Genval

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Satellite Company Genval
Private companiesMotor Freight Transportation • Satellite Company Genval

Contactgegevens Satellite Company Genval: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Satellite Company Genval: address, phone, fax, email, website, opening hours

Satellite Company Genval

Regio (region): Rixensart (Genval), België

Adres (address): Rue de Rosières 14,1332, België

Telefoon (phone): 02 652 49 29 02 652 49 29

Fax (fax): 02 652 49 29 02 652 49 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Satellite Company Genval: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Satellite Company Genval"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Satellite Company Genval"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Satellite Company Genval, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Satellite Company Genval. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Satellite Company Genval, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Satellite Company Genval. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Satellite Company Genval
Products information Satellite Company Genval

BTW identificatienummer (tax): BE04211578369
Ondernemingsnummer: 9631958007
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 848,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Satellite Company Genval zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Satellite Company Genval
(Get full report from official database of BE for Satellite Company Genval)

Aanvulling soorten activiteiten voor Satellite Company Genval
Addition kinds of activities for Satellite Company Genval

013400. Ierse aardappelen | Irish potatoes
01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
07220103. Rijst, machine oogstdiensten | Rice, machine harvesting services
42159904. Pakketlevering, voertuig | Parcel delivery, vehicular
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij Satellite Company Genval: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Satellite Company Genval: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Satellite Company Genval. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Satellite Company Genval. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van Satellite Company Genval in sociale netwerken
Look for responds of Satellite Company Genval in social networks

Lees alle opmerkingen voor Satellite Company Genval. Laat een reactie achter voor Satellite Company Genval. Satellite Company Genval bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Satellite Company Genval. Leave a respond for Satellite Company Genval. Satellite Company Genval on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Satellite Company Genval op de google maps. Adres en contacten Satellite Company Genval
Location of Satellite Company Genval on the google maps. Address and contacts of Satellite Company Genval

Andere gerelateerde bedrijven als come Satellite Company Genval Satellite Company Genval: Volkskrediet De Toren | Frigro NV | Color Store (The) | Callewaert N.V. | Inimap nv

Other related companies as Satellite Company Genval: Volkskrediet De Toren | Frigro NV | Color Store (The) | Callewaert N.V. | Inimap nv

Satellite Company Genval is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Rixensart (Genval), België. De volledige naam van het bedrijf is Satellite Company Genval, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04211578369. Het bedrijf Satellite Company Genval bevindt zich op het adres: Rue de Rosières 14,1332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 848,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Satellite Company Genval zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Satellite Company Genval is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Satellite Company Genval is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Satellite Company Genval, openstaande posities, locatie van Satellite Company Genval op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Satellite Company Genval is a company, that was registered 1986 in Rixensart (Genval) region, Belgium. Full name of company is Satellite Company Genval, company assigned to the tax number BE04211578369. The company Satellite Company Genval is located at the address: Rue de Rosières 14,1332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 848,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Satellite Company Genval were not found.
The main activity of Satellite Company Genval is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Satellite Company Genval is not available. You also can look at reviews of Satellite Company Genval, open positions, location of Satellite Company Genval on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Satellite Company Genval, Rixensart (Genval): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Satellite Company Genval, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Satellite Company Genval, Rixensart (Genval): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Satellite Company Genval, employees, financial statistics.