Callewaert N.V.

Contactgegevens Callewaert N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Callewaert N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Callewaert N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hoogstraat 102, B-8531 Bavikhove, België

Telefoon (phone): (056) 710168 (056) 710168

Fax (fax): (056) 716381 (056) 716381

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Callewaert N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Callewaert N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Callewaert N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Callewaert N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Callewaert N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Callewaert N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Callewaert N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Callewaert N.V.
Products information Callewaert N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09754730224
Ondernemingsnummer: 1505920410
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Callewaert N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Callewaert N.V.
(Get full report from official database of BE for Callewaert N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Callewaert N.V.
Addition kinds of activities for Callewaert N.V.

305300. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
367403. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
23110302. Militaire uniformen, mannen en jongeren ': aangekochte materialen | Military uniforms, men's and youths': purchased materials
25310100. Schoolmeubilair | School furniture
35969907. Vrachtwagen (motorvoertuig) schalen | Truck (motor vehicle) scales
48999903. Radar station operatie | Radar station operation
70110303. Resort Hotel | Resort hotel
79991202. Paardensport | Riding stable
86610111. Kerk van Christus | Church of christ

Werken bij Callewaert N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Callewaert N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Callewaert N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Callewaert N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot?vrijdag van 8u?tot?16u.

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

  • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AGATAAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

Zoek naar antwoorden van Callewaert N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Callewaert N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Callewaert N.V.. Laat een reactie achter voor Callewaert N.V.. Callewaert N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Callewaert N.V.. Leave a respond for Callewaert N.V.. Callewaert N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Callewaert N.V. op de google maps. Adres en contacten Callewaert N.V.
Location of Callewaert N.V. on the google maps. Address and contacts of Callewaert N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Callewaert N.V. Callewaert N.V.: Brocante du Noyer SPRL | BARELLY'S | Symbol Technologies International | Interboring BVBA | Virgin Belgium NVSA

Other related companies as Callewaert N.V.: Brocante du Noyer SPRL | BARELLY'S | Symbol Technologies International | Interboring BVBA | Virgin Belgium NVSA

Callewaert N.V. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Callewaert N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09754730224. Het bedrijf Callewaert N.V. bevindt zich op het adres: Hoogstraat 102, B-8531 Bavikhove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Callewaert N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Callewaert N.V. is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Callewaert N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Callewaert N.V., openstaande posities, locatie van Callewaert N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Callewaert N.V. is a company, that was registered 1986 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Callewaert N.V., company assigned to the tax number BE09754730224. The company Callewaert N.V. is located at the address: Hoogstraat 102, B-8531 Bavikhove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Callewaert N.V. were not found.
The main activity of Callewaert N.V. is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Callewaert N.V. is not available. You also can look at reviews of Callewaert N.V., open positions, location of Callewaert N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Callewaert N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Callewaert N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Callewaert N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Callewaert N.V., employees, financial statistics.