De Loose BVBA

Contactgegevens De Loose BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Loose BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Loose BVBA

Regio (region): Meise, België

Adres (address): Gudrunlaan 17,1860, België

Telefoon (phone): 02 269 62 65; 0476 67 05 52 02 269 62 65; 0476 67 05 52

Fax (fax): 02 269 62 65 02 269 62 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Loose BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Loose BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Loose BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Loose BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Loose BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Loose BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Loose BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Loose BVBA
Products information De Loose BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08743988037
Ondernemingsnummer: 5170959472
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Loose BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Loose BVBA
(Get full report from official database of BE for De Loose BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Loose BVBA
Addition kinds of activities for De Loose BVBA

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
01719909. Aardbeienboerderij | Strawberry farm
38290000. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
45129900. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
51629901. Plastische basisvormen | Plastics basic shapes
63249901. Tandartsverzekering | Dental insurance
73380000. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
73590801. Dierverhuur | Animal rental

Werken bij De Loose BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Loose BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Loose BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Loose BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

Zoek naar antwoorden van De Loose BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Loose BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Loose BVBA. Laat een reactie achter voor De Loose BVBA. De Loose BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Loose BVBA. Leave a respond for De Loose BVBA. De Loose BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Loose BVBA op de google maps. Adres en contacten De Loose BVBA
Location of De Loose BVBA on the google maps. Address and contacts of De Loose BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Loose BVBA De Loose BVBA: Planning Familial | Maisons Vacances | Bora's Boat Shop NV | Lernout & Hauspie Speechproducts N.V. | COMPUTERLAND SLM

Other related companies as De Loose BVBA: Planning Familial | Maisons Vacances | Bora's Boat Shop NV | Lernout & Hauspie Speechproducts N.V. | COMPUTERLAND SLM

De Loose BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Meise, België. De volledige naam van het bedrijf is De Loose BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08743988037. Het bedrijf De Loose BVBA bevindt zich op het adres: Gudrunlaan 17,1860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 559,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Loose BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Loose BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Loose BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Loose BVBA, openstaande posities, locatie van De Loose BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Loose BVBA is a company, that was registered 2018 in Meise region, Belgium. Full name of company is De Loose BVBA, company assigned to the tax number BE08743988037. The company De Loose BVBA is located at the address: Gudrunlaan 17,1860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 559,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Loose BVBA were not found.
The main activity of De Loose BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Loose BVBA is not available. You also can look at reviews of De Loose BVBA, open positions, location of De Loose BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Loose BVBA, Meise: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Loose BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Loose BVBA, Meise: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Loose BVBA, employees, financial statistics.