Dauw Decor SPRL

Contactgegevens Dauw Decor SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dauw Decor SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dauw Decor SPRL

Regio (region): Rixensart, België

Adres (address): Avenue de l'Aurore,1330, België

Telefoon (phone): 02 768 18 36 02 768 18 36

Fax (fax): +32 (19) 624-42-87 +32 (19) 624-42-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dauw Decor SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dauw Decor SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dauw Decor SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dauw Decor SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dauw Decor SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dauw Decor SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dauw Decor SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dauw Decor SPRL
Products information Dauw Decor SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08912628173
Ondernemingsnummer: 6594238281
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Dauw Decor SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dauw Decor SPRL
(Get full report from official database of BE for Dauw Decor SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dauw Decor SPRL
Addition kinds of activities for Dauw Decor SPRL

286599. Cyclische grondstoffen en tussenproducten, nec | Cyclic crudes and intermediates, nec
01190203. Haverboerderij | Oat farm
01610303. Uienboerderij | Onion farm
01749904. Sinaasappelbos | Orange grove
32720500. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
44490100. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
51490600. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food

Werken bij Dauw Decor SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dauw Decor SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dauw Decor SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dauw Decor SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Dauw Decor SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Dauw Decor SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dauw Decor SPRL. Laat een reactie achter voor Dauw Decor SPRL. Dauw Decor SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dauw Decor SPRL. Leave a respond for Dauw Decor SPRL. Dauw Decor SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dauw Decor SPRL op de google maps. Adres en contacten Dauw Decor SPRL
Location of Dauw Decor SPRL on the google maps. Address and contacts of Dauw Decor SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Dauw Decor SPRL Dauw Decor SPRL: Lieten-Lieten NV | BUGGENHOUDT BETTY | La Sirène | Acobur | RECMA SCRL

Other related companies as Dauw Decor SPRL: Lieten-Lieten NV | BUGGENHOUDT BETTY | La Sirène | Acobur | RECMA SCRL

Dauw Decor SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Rixensart, België. De volledige naam van het bedrijf is Dauw Decor SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08912628173. Het bedrijf Dauw Decor SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de l'Aurore,1330. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Dauw Decor SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dauw Decor SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dauw Decor SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dauw Decor SPRL, openstaande posities, locatie van Dauw Decor SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dauw Decor SPRL is a company, that was registered 2018 in Rixensart region, Belgium. Full name of company is Dauw Decor SPRL, company assigned to the tax number BE08912628173. The company Dauw Decor SPRL is located at the address: Avenue de l'Aurore,1330. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Dauw Decor SPRL were not found.
The main activity of Dauw Decor SPRL is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dauw Decor SPRL is not available. You also can look at reviews of Dauw Decor SPRL, open positions, location of Dauw Decor SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dauw Decor SPRL, Rixensart: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dauw Decor SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dauw Decor SPRL, Rixensart: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dauw Decor SPRL, employees, financial statistics.