Acobur

Contactgegevens Acobur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acobur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acobur

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Avenue des Pâquerettes 55,1410, België

Telefoon (phone): 02 351 48 25 02 351 48 25

Fax (fax): 02 351 28 47 02 351 28 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acobur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acobur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acobur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acobur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acobur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acobur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acobur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acobur
Products information Acobur

BTW identificatienummer (tax): BE05907867431
Ondernemingsnummer: 7707153320
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Acobur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acobur
(Get full report from official database of BE for Acobur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acobur
Addition kinds of activities for Acobur

35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
39999921. Bubbelbaden | Hot tubs
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
87420302. Franchising consultant | Franchising consultant
96210201. Licentie, inspectie: transport faciliteiten, diensten | Licensing, inspection: transportation facilities, services

Werken bij Acobur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acobur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acobur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acobur. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Marketing Data Analyst (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    We zoeken een Marketing Data Analyst in Tessenderlo. Pas afgestudeerd en ben je Expert in Excel? Dan hebben wij dé job voor jou! Je komt terecht in een bedrijf gelegen in Tessenderlo in volle expansie, behorend tot een internationale groep en erkend als industrieleider in zijn segment. Deze functie heeft als bedoeling de marktinformatie te verspreiden binnen het bedrijf, alsook de informatie van het bedrijf door te geven aan de verschillende associaties die markt data verspreiden. Verantwoordelijkheden Marketing Data Analys:t Je verzamelt leveringsrapporten van klanten Je verzorgt de upload van gegevens naar associaties Je download marktgegevens van verwante verenigingen Converteren van downloads naar onbewerkte gegevens Voorbereiden van (standaard) interne rapporten Assisteren bij het maken van analyserapporten Presentaties voorbereiden Leiden van enquêtes Mediaplatform organiseren en beheren (wedstrijdpublicaties) Telefoon- en mailcommunicatie met belanghebbenden in meerdere talen

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van Acobur in sociale netwerken
Look for responds of Acobur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acobur. Laat een reactie achter voor Acobur. Acobur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acobur. Leave a respond for Acobur. Acobur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acobur op de google maps. Adres en contacten Acobur
Location of Acobur on the google maps. Address and contacts of Acobur

Andere gerelateerde bedrijven als come Acobur Acobur: MEUBELEN ROUSSEAU BVBA | D & K Vision BVBA | Van Kerckhove D | Embalcom SPRL | T.E.C Management

Other related companies as Acobur: MEUBELEN ROUSSEAU BVBA | D & K Vision BVBA | Van Kerckhove D | Embalcom SPRL | T.E.C Management

Acobur is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is Acobur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05907867431. Het bedrijf Acobur bevindt zich op het adres: Avenue des Pâquerettes 55,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Acobur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Acobur is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acobur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acobur, openstaande posities, locatie van Acobur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Acobur is a company, that was registered 2003 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is Acobur, company assigned to the tax number BE05907867431. The company Acobur is located at the address: Avenue des Pâquerettes 55,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Acobur were not found.
The main activity of Acobur is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Acobur is not available. You also can look at reviews of Acobur, open positions, location of Acobur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acobur, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acobur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acobur, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acobur, employees, financial statistics.