MEUBELEN ROUSSEAU BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • MEUBELEN ROUSSEAU BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • MEUBELEN ROUSSEAU BVBA

Contactgegevens MEUBELEN ROUSSEAU BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBELEN ROUSSEAU BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBELEN ROUSSEAU BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Kouter 158,9000, België

Telefoon (phone): 09 223 18 26 09 223 18 26

Fax (fax): 09 224 37 14 09 224 37 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBELEN ROUSSEAU BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBELEN ROUSSEAU BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBELEN ROUSSEAU BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBELEN ROUSSEAU BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBELEN ROUSSEAU BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBELEN ROUSSEAU BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBELEN ROUSSEAU BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBELEN ROUSSEAU BVBA
Products information MEUBELEN ROUSSEAU BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05961425781
Ondernemingsnummer: 4186859130
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MEUBELEN ROUSSEAU BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBELEN ROUSSEAU BVBA
(Get full report from official database of BE for MEUBELEN ROUSSEAU BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBELEN ROUSSEAU BVBA
Addition kinds of activities for MEUBELEN ROUSSEAU BVBA

152200. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
516910. Noncorrosive producten en materialen | Noncorrosive products and materials
14990109. Semiprecious stenen mijnbouw, nec | Semiprecious stones mining, nec
27520402. Kaarten, gelithografeerd | Cards, lithographed
44249902. Intercoastal transport, vracht | Intercoastal transportation, freight
59419910. Speciaal sportbenodigdheden, nec | Specialty sport supplies, nec
78120102. Educatieve film productie | Educational motion picture production

Werken bij MEUBELEN ROUSSEAU BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBELEN ROUSSEAU BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBELEN ROUSSEAU BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBELEN ROUSSEAU BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van MEUBELEN ROUSSEAU BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MEUBELEN ROUSSEAU BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBELEN ROUSSEAU BVBA. Laat een reactie achter voor MEUBELEN ROUSSEAU BVBA. MEUBELEN ROUSSEAU BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBELEN ROUSSEAU BVBA. Leave a respond for MEUBELEN ROUSSEAU BVBA. MEUBELEN ROUSSEAU BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBELEN ROUSSEAU BVBA op de google maps. Adres en contacten MEUBELEN ROUSSEAU BVBA
Location of MEUBELEN ROUSSEAU BVBA on the google maps. Address and contacts of MEUBELEN ROUSSEAU BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBELEN ROUSSEAU BVBA MEUBELEN ROUSSEAU BVBA: Délice BVBA | GARAGE DE KORT NV | Libeco-Lagae NV | Verduyckt Vervoer NV | Broucke BVBA

Other related companies as MEUBELEN ROUSSEAU BVBA: Délice BVBA | GARAGE DE KORT NV | Libeco-Lagae NV | Verduyckt Vervoer NV | Broucke BVBA

MEUBELEN ROUSSEAU BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBELEN ROUSSEAU BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05961425781. Het bedrijf MEUBELEN ROUSSEAU BVBA bevindt zich op het adres: Kouter 158,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MEUBELEN ROUSSEAU BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBELEN ROUSSEAU BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBELEN ROUSSEAU BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBELEN ROUSSEAU BVBA, openstaande posities, locatie van MEUBELEN ROUSSEAU BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEUBELEN ROUSSEAU BVBA is a company, that was registered 1985 in Gent region, Belgium. Full name of company is MEUBELEN ROUSSEAU BVBA, company assigned to the tax number BE05961425781. The company MEUBELEN ROUSSEAU BVBA is located at the address: Kouter 158,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MEUBELEN ROUSSEAU BVBA were not found.
The main activity of MEUBELEN ROUSSEAU BVBA is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBELEN ROUSSEAU BVBA is not available. You also can look at reviews of MEUBELEN ROUSSEAU BVBA, open positions, location of MEUBELEN ROUSSEAU BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBELEN ROUSSEAU BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBELEN ROUSSEAU BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBELEN ROUSSEAU BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBELEN ROUSSEAU BVBA, employees, financial statistics.