Goemaere Telecommunicatie CV

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Goemaere Telecommunicatie CV
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Goemaere Telecommunicatie CV

Contactgegevens Goemaere Telecommunicatie CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goemaere Telecommunicatie CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goemaere Telecommunicatie CV

Regio (region): Ichtegem, België

Adres (address): Jagersstraat 7,8480, België

Telefoon (phone): 051 58 14 24; 0475 43 14 24 051 58 14 24; 0475 43 14 24

Fax (fax): 051 58 28 38 051 58 28 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goemaere Telecommunicatie CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goemaere Telecommunicatie CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goemaere Telecommunicatie CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goemaere Telecommunicatie CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goemaere Telecommunicatie CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goemaere Telecommunicatie CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goemaere Telecommunicatie CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goemaere Telecommunicatie CV
Products information Goemaere Telecommunicatie CV

BTW identificatienummer (tax): BE04875427246
Ondernemingsnummer: 8829132080
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Goemaere Telecommunicatie CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goemaere Telecommunicatie CV
(Get full report from official database of BE for Goemaere Telecommunicatie CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goemaere Telecommunicatie CV
Addition kinds of activities for Goemaere Telecommunicatie CV

3585. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
7338. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
275202. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
344899. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
33120302. Bloei, staal | Blooms, steel
33129904. Smeden, ijzer en staal | Forgings, iron and steel
72120101. Afhaalstation, was- en droogreiniging | Pickup station, laundry and drycleaning
78120100. Filmproductie | Motion picture production

Werken bij Goemaere Telecommunicatie CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goemaere Telecommunicatie CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goemaere Telecommunicatie CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goemaere Telecommunicatie CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

Zoek naar antwoorden van Goemaere Telecommunicatie CV in sociale netwerken
Look for responds of Goemaere Telecommunicatie CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goemaere Telecommunicatie CV. Laat een reactie achter voor Goemaere Telecommunicatie CV. Goemaere Telecommunicatie CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goemaere Telecommunicatie CV. Leave a respond for Goemaere Telecommunicatie CV. Goemaere Telecommunicatie CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goemaere Telecommunicatie CV op de google maps. Adres en contacten Goemaere Telecommunicatie CV
Location of Goemaere Telecommunicatie CV on the google maps. Address and contacts of Goemaere Telecommunicatie CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Goemaere Telecommunicatie CV Goemaere Telecommunicatie CV: Maritieme Site Oostende VZW | Pajot Jazz & Dance Band | Anc Ets Vitess'ke SA | Astoria *** | Detelec Lichtdesign NV

Other related companies as Goemaere Telecommunicatie CV: Maritieme Site Oostende VZW | Pajot Jazz & Dance Band | Anc Ets Vitess'ke SA | Astoria *** | Detelec Lichtdesign NV

Goemaere Telecommunicatie CV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Ichtegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Goemaere Telecommunicatie CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04875427246. Het bedrijf Goemaere Telecommunicatie CV bevindt zich op het adres: Jagersstraat 7,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Goemaere Telecommunicatie CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goemaere Telecommunicatie CV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goemaere Telecommunicatie CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goemaere Telecommunicatie CV, openstaande posities, locatie van Goemaere Telecommunicatie CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goemaere Telecommunicatie CV is a company, that was registered 2003 in Ichtegem region, Belgium. Full name of company is Goemaere Telecommunicatie CV, company assigned to the tax number BE04875427246. The company Goemaere Telecommunicatie CV is located at the address: Jagersstraat 7,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Goemaere Telecommunicatie CV were not found.
The main activity of Goemaere Telecommunicatie CV is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Goemaere Telecommunicatie CV is not available. You also can look at reviews of Goemaere Telecommunicatie CV, open positions, location of Goemaere Telecommunicatie CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goemaere Telecommunicatie CV, Ichtegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goemaere Telecommunicatie CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goemaere Telecommunicatie CV, Ichtegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goemaere Telecommunicatie CV, employees, financial statistics.