Zappa Kinderboetiek

Contactgegevens Zappa Kinderboetiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zappa Kinderboetiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zappa Kinderboetiek

Regio (region): Ingelmunster, België

Adres (address): Oostrozebekestraat 29,8770, België

Telefoon (phone): 051 31 32 98 051 31 32 98

Fax (fax): +32 (15) 170-99-75 +32 (15) 170-99-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zappa Kinderboetiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zappa Kinderboetiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zappa Kinderboetiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zappa Kinderboetiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zappa Kinderboetiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zappa Kinderboetiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zappa Kinderboetiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zappa Kinderboetiek
Products information Zappa Kinderboetiek

BTW identificatienummer (tax): BE04537048339
Ondernemingsnummer: 2777862548
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 333,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Zappa Kinderboetiek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zappa Kinderboetiek
(Get full report from official database of BE for Zappa Kinderboetiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zappa Kinderboetiek
Addition kinds of activities for Zappa Kinderboetiek

289200. explosieven | Explosives
32920101. Dekens, asbest, nec | Blankets, asbestos, nec
35539902. Box making machines, voor houten dozen | Box making machines, for wooden boxes
49119908. Hydro elektrische stroomgeneratie | Hydro electric power generation
50999910. Robots, service of nieuwigheid | Robots, service or novelty
73790202. Gegevensconsultant | Data processing consultant

Werken bij Zappa Kinderboetiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zappa Kinderboetiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zappa Kinderboetiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zappa Kinderboetiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

    Regio: OLSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van Zappa Kinderboetiek in sociale netwerken
Look for responds of Zappa Kinderboetiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zappa Kinderboetiek. Laat een reactie achter voor Zappa Kinderboetiek. Zappa Kinderboetiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zappa Kinderboetiek. Leave a respond for Zappa Kinderboetiek. Zappa Kinderboetiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zappa Kinderboetiek op de google maps. Adres en contacten Zappa Kinderboetiek
Location of Zappa Kinderboetiek on the google maps. Address and contacts of Zappa Kinderboetiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Zappa Kinderboetiek Zappa Kinderboetiek: Micron Electronic | Groenweghe BVBA | AC & P NV | AAFEST | La Projectique S.A.

Other related companies as Zappa Kinderboetiek: Micron Electronic | Groenweghe BVBA | AC & P NV | AAFEST | La Projectique S.A.

Zappa Kinderboetiek is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Ingelmunster, België. De volledige naam van het bedrijf is Zappa Kinderboetiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04537048339. Het bedrijf Zappa Kinderboetiek bevindt zich op het adres: Oostrozebekestraat 29,8770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 333,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Zappa Kinderboetiek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zappa Kinderboetiek is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zappa Kinderboetiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zappa Kinderboetiek, openstaande posities, locatie van Zappa Kinderboetiek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zappa Kinderboetiek is a company, that was registered 2005 in Ingelmunster region, Belgium. Full name of company is Zappa Kinderboetiek, company assigned to the tax number BE04537048339. The company Zappa Kinderboetiek is located at the address: Oostrozebekestraat 29,8770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 333,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Zappa Kinderboetiek were not found.
The main activity of Zappa Kinderboetiek is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Zappa Kinderboetiek is not available. You also can look at reviews of Zappa Kinderboetiek, open positions, location of Zappa Kinderboetiek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zappa Kinderboetiek, Ingelmunster: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zappa Kinderboetiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zappa Kinderboetiek, Ingelmunster: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zappa Kinderboetiek, employees, financial statistics.