AC & P NV

Contactgegevens AC & P NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC & P NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC & P NV

Regio (region): Heusden-Zolder (Zolder), België

Adres (address): Dellestraat 55,3550, België

Telefoon (phone): +32 (68) 951-38-53 +32 (68) 951-38-53

Fax (fax): +32 (82) 562-74-62 +32 (82) 562-74-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC & P NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC & P NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC & P NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC & P NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC & P NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC & P NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC & P NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC & P NV
Products information AC & P NV

BTW identificatienummer (tax): BE09258697509
Ondernemingsnummer: 8078491210
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 825,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AC & P NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC & P NV
(Get full report from official database of BE for AC & P NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC & P NV
Addition kinds of activities for AC & P NV

281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
28340603. Lip balms | Lip balms
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
39990208. Wimpers, kunstmatig | Eyelashes, artificial
40119903. Stoomrails | Steam railroads
50940104. Edele metalen | Precious metals
59620100. Voeding automaten | Food vending machines
96110000. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs

Werken bij AC & P NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC & P NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC & P NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC & P NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel Finishing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Milliken

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

  • Sterke magazijnier met reachtruckattest voor snelle opstart (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Puurs zijn we op zoek naar een sterke magazijnier met reachtruckattest. Als magazijnier staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Bent u een harde werker met een reachtruckattest? Aarzel dan niet en contacteer ons op [email protected] of solliciteer online.

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Herzele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van AC & P NV in sociale netwerken
Look for responds of AC & P NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC & P NV. Laat een reactie achter voor AC & P NV. AC & P NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC & P NV. Leave a respond for AC & P NV. AC & P NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC & P NV op de google maps. Adres en contacten AC & P NV
Location of AC & P NV on the google maps. Address and contacts of AC & P NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AC & P NV AC & P NV: Aérofleet SA | LINA | ISI Intercontinental Services Incorporated N.V. | Yves Rocher S.A. | KRIS KRAS animatie

Other related companies as AC & P NV: Aérofleet SA | LINA | ISI Intercontinental Services Incorporated N.V. | Yves Rocher S.A. | KRIS KRAS animatie

AC & P NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder (Zolder), België. De volledige naam van het bedrijf is AC & P NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09258697509. Het bedrijf AC & P NV bevindt zich op het adres: Dellestraat 55,3550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 825,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AC & P NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AC & P NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC & P NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC & P NV, openstaande posities, locatie van AC & P NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AC & P NV is a company, that was registered 2004 in Heusden-Zolder (Zolder) region, Belgium. Full name of company is AC & P NV, company assigned to the tax number BE09258697509. The company AC & P NV is located at the address: Dellestraat 55,3550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 825,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AC & P NV were not found.
The main activity of AC & P NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AC & P NV is not available. You also can look at reviews of AC & P NV, open positions, location of AC & P NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC & P NV, Heusden-Zolder (Zolder): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC & P NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC & P NV, Heusden-Zolder (Zolder): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC & P NV, employees, financial statistics.