STUDIO MARC PIETERS

Contactgegevens STUDIO MARC PIETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO MARC PIETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO MARC PIETERS

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Smaragdlaan 34A,1640, België

Telefoon (phone): 02 381 05 90 02 381 05 90

Fax (fax): 02 381 05 92 02 381 05 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO MARC PIETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO MARC PIETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO MARC PIETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO MARC PIETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO MARC PIETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO MARC PIETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO MARC PIETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO MARC PIETERS
Products information STUDIO MARC PIETERS

BTW identificatienummer (tax): BE03278015136
Ondernemingsnummer: 2178009033
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in STUDIO MARC PIETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO MARC PIETERS
(Get full report from official database of BE for STUDIO MARC PIETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO MARC PIETERS
Addition kinds of activities for STUDIO MARC PIETERS

252199. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
399912. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
514903. Geurstoffen, sauzen en uittreksels | Seasonings, sauces, and extracts
628900. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
09129913. Tonijn, vangen van | Tuna, catching of
22980207. Twine, nec | Twine, nec
28249900. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
30890317. Siding, kunststof | Siding, plastics
37320200. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
72990503. Trouwkapel, privébediend | Wedding chapel, privately operated

Werken bij STUDIO MARC PIETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO MARC PIETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO MARC PIETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO MARC PIETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van STUDIO MARC PIETERS in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO MARC PIETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO MARC PIETERS. Laat een reactie achter voor STUDIO MARC PIETERS. STUDIO MARC PIETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO MARC PIETERS. Leave a respond for STUDIO MARC PIETERS. STUDIO MARC PIETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO MARC PIETERS op de google maps. Adres en contacten STUDIO MARC PIETERS
Location of STUDIO MARC PIETERS on the google maps. Address and contacts of STUDIO MARC PIETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO MARC PIETERS STUDIO MARC PIETERS: ALL JAP OND. DEIJNE BV | Gorremans Engineering NV | Ferme Château de Laneffe | Hüttenes-Albertus Belgium N.V. | Buro Modern S.A.

Other related companies as STUDIO MARC PIETERS: ALL JAP OND. DEIJNE BV | Gorremans Engineering NV | Ferme Château de Laneffe | Hüttenes-Albertus Belgium N.V. | Buro Modern S.A.

STUDIO MARC PIETERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO MARC PIETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03278015136. Het bedrijf STUDIO MARC PIETERS bevindt zich op het adres: Smaragdlaan 34A,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 681,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in STUDIO MARC PIETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO MARC PIETERS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO MARC PIETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO MARC PIETERS, openstaande posities, locatie van STUDIO MARC PIETERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STUDIO MARC PIETERS is a company, that was registered 1996 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is STUDIO MARC PIETERS, company assigned to the tax number BE03278015136. The company STUDIO MARC PIETERS is located at the address: Smaragdlaan 34A,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 681,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in STUDIO MARC PIETERS were not found.
The main activity of STUDIO MARC PIETERS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO MARC PIETERS is not available. You also can look at reviews of STUDIO MARC PIETERS, open positions, location of STUDIO MARC PIETERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO MARC PIETERS, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO MARC PIETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO MARC PIETERS, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO MARC PIETERS, employees, financial statistics.