ALL JAP OND. DEIJNE BV

Contactgegevens ALL JAP OND. DEIJNE BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL JAP OND. DEIJNE BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL JAP OND. DEIJNE BV

Regio (region): VOLKEL, België

Adres (address): JOCHEM DE WILDSTRAAT 7,5408RT, België

Telefoon (phone): +31 413 27 30 73 +31 413 27 30 73

Fax (fax): +32 (14) 910-33-98 +32 (14) 910-33-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL JAP OND. DEIJNE BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL JAP OND. DEIJNE BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL JAP OND. DEIJNE BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL JAP OND. DEIJNE BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL JAP OND. DEIJNE BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL JAP OND. DEIJNE BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL JAP OND. DEIJNE BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL JAP OND. DEIJNE BV
Products information ALL JAP OND. DEIJNE BV

BTW identificatienummer (tax): BE03722686767
Ondernemingsnummer: 5535156250
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALL JAP OND. DEIJNE BV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL JAP OND. DEIJNE BV
(Get full report from official database of BE for ALL JAP OND. DEIJNE BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL JAP OND. DEIJNE BV
Addition kinds of activities for ALL JAP OND. DEIJNE BV

545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
32690501. Bloempotten, rode aardewerk | Flower pots, red earthenware
39999923. Lamp schaduw frames | Lamp shade frames
50930000. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
51980103. Emailen | Enamels

Werken bij ALL JAP OND. DEIJNE BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL JAP OND. DEIJNE BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL JAP OND. DEIJNE BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL JAP OND. DEIJNE BV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Accountmanager strak in het pak (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij zal accountmanager zijn voor de verkoop van Business-producten en -diensten aan KMO’s van een grote telecom provider -> zowel mobiele als vaste telefoonoplossingen en internet. Als accountmanager B2B adviseert u potentiële klanten en wordt u hét nieuwe aanspreekpunt voor bestaande klanten. Jij prospecteert en jij beheert een portefeuille van bestaande klanten. Jij kickt op het behalen van resultaten en verkopen zit je in het bloed. Jij neemt met plezier initiatief om zo te streven naar een optimaal resultaat.

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: DVC DE BRON

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van ALL JAP OND. DEIJNE BV in sociale netwerken
Look for responds of ALL JAP OND. DEIJNE BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL JAP OND. DEIJNE BV. Laat een reactie achter voor ALL JAP OND. DEIJNE BV. ALL JAP OND. DEIJNE BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL JAP OND. DEIJNE BV. Leave a respond for ALL JAP OND. DEIJNE BV. ALL JAP OND. DEIJNE BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL JAP OND. DEIJNE BV op de google maps. Adres en contacten ALL JAP OND. DEIJNE BV
Location of ALL JAP OND. DEIJNE BV on the google maps. Address and contacts of ALL JAP OND. DEIJNE BV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL JAP OND. DEIJNE BV ALL JAP OND. DEIJNE BV: Arte Life BVBA | Tondat R & N | J.S.Trans | Coppieters Anne | DE VAGANT

Other related companies as ALL JAP OND. DEIJNE BV: Arte Life BVBA | Tondat R & N | J.S.Trans | Coppieters Anne | DE VAGANT

ALL JAP OND. DEIJNE BV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio VOLKEL, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL JAP OND. DEIJNE BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03722686767. Het bedrijf ALL JAP OND. DEIJNE BV bevindt zich op het adres: JOCHEM DE WILDSTRAAT 7,5408RT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALL JAP OND. DEIJNE BV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL JAP OND. DEIJNE BV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL JAP OND. DEIJNE BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL JAP OND. DEIJNE BV, openstaande posities, locatie van ALL JAP OND. DEIJNE BV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL JAP OND. DEIJNE BV is a company, that was registered 1992 in VOLKEL region, Belgium. Full name of company is ALL JAP OND. DEIJNE BV, company assigned to the tax number BE03722686767. The company ALL JAP OND. DEIJNE BV is located at the address: JOCHEM DE WILDSTRAAT 7,5408RT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALL JAP OND. DEIJNE BV were not found.
The main activity of ALL JAP OND. DEIJNE BV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL JAP OND. DEIJNE BV is not available. You also can look at reviews of ALL JAP OND. DEIJNE BV, open positions, location of ALL JAP OND. DEIJNE BV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL JAP OND. DEIJNE BV, VOLKEL: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL JAP OND. DEIJNE BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL JAP OND. DEIJNE BV, VOLKEL: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL JAP OND. DEIJNE BV, employees, financial statistics.