VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA

Contactgegevens VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Energielaan 2-4,2950, België

Telefoon (phone): 03 666 33 33 03 666 33 33

Fax (fax): 03 666 20 99 03 666 20 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA
Products information VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01611114501
Ondernemingsnummer: 2078857421
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 894,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA
Addition kinds of activities for VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA

0171. Bessengewassen | Berry crops
348300. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
382201. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
01719907. Loganberry boerderij | Loganberry farm
14799906. Fluorspar mijnbouw | Fluorspar mining
23429904. Stichting kleding, vrouwen | Foundation garments, women's
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
34250000. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
47310102. Makelaars, verzending | Brokers, shipping
59991602. Kunstbloemen | Artificial flowers

Werken bij VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR WEST VLAANDEREN (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. De opleiding betreffende de loopbaanbegeleidingsmethodieken en de administratieve taken wordt je aangeboden. We vragen wel enige ervaring; Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. De hoofdbrok van de stof is het luik rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. Na een geslaagde intake en het volgen van de opleiding ga je aan de slag als loopbaancoach voor Diaspoor. Hierdoor kunnen jouw coachees gebruik maken van de loopbaancheque van de VDAB. We blijven je begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Je krijgt het Diaspoor Qualitylabel als je op regelmatige basis de intervisie, supervisie en bijkomende opleidingen volgt. Zo garanderen we een optimale kwaliteit naar de klant toe. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING LOOPBAANBEGELEIDER DIASPOOR OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 + vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:30 Plaats opleiding: Vilvoorde OF Aartselaar UITERSTE DATUM AANVRAAG 28 SEPTEMBER 2018

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA. Laat een reactie achter voor VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA. VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA. Leave a respond for VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA. VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA
Location of VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA: Bidoul André SPRL | Robins Travel | Loiseau L | HUIS HAMBLOK | Electrotech SA

Other related companies as VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA: Bidoul André SPRL | Robins Travel | Loiseau L | HUIS HAMBLOK | Electrotech SA

VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01611114501. Het bedrijf VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA bevindt zich op het adres: Energielaan 2-4,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 894,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA, openstaande posities, locatie van VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA is a company, that was registered 1998 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA, company assigned to the tax number BE01611114501. The company VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA is located at the address: Energielaan 2-4,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 894,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA were not found.
The main activity of VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA, open positions, location of VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN BOUWEL, Verkoop & Service BVBA, employees, financial statistics.