Bidoul André SPRL

Contactgegevens Bidoul André SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bidoul André SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bidoul André SPRL

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Adres (address): Avenue des Combattants 54,1340, België

Telefoon (phone): 010 41 32 13 010 41 32 13

Fax (fax): 010 41 02 02 010 41 02 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bidoul André SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bidoul André SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bidoul André SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bidoul André SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bidoul André SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bidoul André SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bidoul André SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bidoul André SPRL
Products information Bidoul André SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01067565917
Ondernemingsnummer: 7297637939
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bidoul André SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bidoul André SPRL
(Get full report from official database of BE for Bidoul André SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bidoul André SPRL
Addition kinds of activities for Bidoul André SPRL

569902. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
20239904. Room vervangers | Cream substitutes
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
72199900. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
73359900. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec

Werken bij Bidoul André SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bidoul André SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bidoul André SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bidoul André SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

Zoek naar antwoorden van Bidoul André SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bidoul André SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bidoul André SPRL. Laat een reactie achter voor Bidoul André SPRL. Bidoul André SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bidoul André SPRL. Leave a respond for Bidoul André SPRL. Bidoul André SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bidoul André SPRL op de google maps. Adres en contacten Bidoul André SPRL
Location of Bidoul André SPRL on the google maps. Address and contacts of Bidoul André SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bidoul André SPRL Bidoul André SPRL: Maison Médicale | Multi Masters | vaco | Jamart NV | Warempel (De)

Other related companies as Bidoul André SPRL: Maison Médicale | Multi Masters | vaco | Jamart NV | Warempel (De)

Bidoul André SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België. De volledige naam van het bedrijf is Bidoul André SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01067565917. Het bedrijf Bidoul André SPRL bevindt zich op het adres: Avenue des Combattants 54,1340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bidoul André SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bidoul André SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bidoul André SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bidoul André SPRL, openstaande posities, locatie van Bidoul André SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bidoul André SPRL is a company, that was registered 1991 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies) region, Belgium. Full name of company is Bidoul André SPRL, company assigned to the tax number BE01067565917. The company Bidoul André SPRL is located at the address: Avenue des Combattants 54,1340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bidoul André SPRL were not found.
The main activity of Bidoul André SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bidoul André SPRL is not available. You also can look at reviews of Bidoul André SPRL, open positions, location of Bidoul André SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bidoul André SPRL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bidoul André SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bidoul André SPRL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bidoul André SPRL, employees, financial statistics.