BCD EXPRESS SA-NV

Contactgegevens BCD EXPRESS SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BCD EXPRESS SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BCD EXPRESS SA-NV

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Generaal Jacqueslaan 135,1050, België

Telefoon (phone): 02 646 44 25; 02 649 39 54; 02 649 41 56 02 646 44 25; 02 649 39 54; 02 649 41 56

Fax (fax): 02 649 41 56 02 649 41 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BCD EXPRESS SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BCD EXPRESS SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BCD EXPRESS SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BCD EXPRESS SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BCD EXPRESS SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BCD EXPRESS SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BCD EXPRESS SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BCD EXPRESS SA-NV
Products information BCD EXPRESS SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE07250122070
Ondernemingsnummer: 1313934326
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BCD EXPRESS SA-NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BCD EXPRESS SA-NV
(Get full report from official database of BE for BCD EXPRESS SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BCD EXPRESS SA-NV
Addition kinds of activities for BCD EXPRESS SA-NV

13210000. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
30690203. Vloerbekleding, rubber | Floor coverings, rubber
36330101. Droogreinigingsmachines, huishoudelijk: inclusief munten | Drycleaning machines, household: including coin-operated
76991809. Picture framing, custom | Picture framing, custom
80110300. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency

Werken bij BCD EXPRESS SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BCD EXPRESS SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BCD EXPRESS SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BCD EXPRESS SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Operator 3-ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

Zoek naar antwoorden van BCD EXPRESS SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of BCD EXPRESS SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BCD EXPRESS SA-NV. Laat een reactie achter voor BCD EXPRESS SA-NV. BCD EXPRESS SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BCD EXPRESS SA-NV. Leave a respond for BCD EXPRESS SA-NV. BCD EXPRESS SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BCD EXPRESS SA-NV op de google maps. Adres en contacten BCD EXPRESS SA-NV
Location of BCD EXPRESS SA-NV on the google maps. Address and contacts of BCD EXPRESS SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BCD EXPRESS SA-NV BCD EXPRESS SA-NV: Quintens P | ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV | Octopus Logistics | Sibelco - S.C.R | didan celik

Other related companies as BCD EXPRESS SA-NV: Quintens P | ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV | Octopus Logistics | Sibelco - S.C.R | didan celik

BCD EXPRESS SA-NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is BCD EXPRESS SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07250122070. Het bedrijf BCD EXPRESS SA-NV bevindt zich op het adres: Generaal Jacqueslaan 135,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BCD EXPRESS SA-NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BCD EXPRESS SA-NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BCD EXPRESS SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BCD EXPRESS SA-NV, openstaande posities, locatie van BCD EXPRESS SA-NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BCD EXPRESS SA-NV is a company, that was registered 2014 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is BCD EXPRESS SA-NV, company assigned to the tax number BE07250122070. The company BCD EXPRESS SA-NV is located at the address: Generaal Jacqueslaan 135,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BCD EXPRESS SA-NV were not found.
The main activity of BCD EXPRESS SA-NV is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BCD EXPRESS SA-NV is not available. You also can look at reviews of BCD EXPRESS SA-NV, open positions, location of BCD EXPRESS SA-NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BCD EXPRESS SA-NV, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BCD EXPRESS SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BCD EXPRESS SA-NV, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BCD EXPRESS SA-NV, employees, financial statistics.