ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

Contactgegevens ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

Regio (region): As, België

Adres (address): Steenweg 208,3665, België

Telefoon (phone): +32 (82) 822-94-54 +32 (82) 822-94-54

Fax (fax): +32 (61) 211-83-82 +32 (61) 211-83-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV
Products information ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08102386474
Ondernemingsnummer: 5619201660
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV
(Get full report from official database of BE for ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV
Addition kinds of activities for ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

314300. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
329701. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
633199. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
09190102. Walvis vleesproductie | Whale meat production
17439900. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
17990301. Benzinepompinstallatie | Gasoline pump installation
23890103. Zakdoeken, behalve papier | Handkerchiefs, except paper
41319903. Interstate buslijn | Interstate bus line

Werken bij ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van personenwagens.

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

    Type: Studentenjob

    Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

Zoek naar antwoorden van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV in sociale netwerken
Look for responds of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Laat een reactie achter voor ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. Leave a respond for ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV. ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV op de google maps. Adres en contacten ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV
Location of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV on the google maps. Address and contacts of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: RED-LINE BELGIUM SPRL | Neptune Reizen | LYS-FABRICS | GILIS ANDRE BVBA | Vreven, Rene

Other related companies as ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV: RED-LINE BELGIUM SPRL | Neptune Reizen | LYS-FABRICS | GILIS ANDRE BVBA | Vreven, Rene

ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio As, België. De volledige naam van het bedrijf is ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08102386474. Het bedrijf ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV bevindt zich op het adres: Steenweg 208,3665. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, openstaande posities, locatie van ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is a company, that was registered 1999 in As region, Belgium. Full name of company is ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, company assigned to the tax number BE08102386474. The company ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is located at the address: Steenweg 208,3665. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV were not found.
The main activity of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV is not available. You also can look at reviews of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, open positions, location of ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, As: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, As: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG SCHILDERSBEDR LAMBRECHTS NV, employees, financial statistics.