ALL 4 SATELLITE scs

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ALL 4 SATELLITE scs
Private companiesAgricultural Services • ALL 4 SATELLITE scs

Contactgegevens ALL 4 SATELLITE scs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL 4 SATELLITE scs: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL 4 SATELLITE scs

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Waverse steenweg 1607,1160, België

Telefoon (phone): 0479 32 35 32; 02 672 78 95 0479 32 35 32; 02 672 78 95

Fax (fax): 02 672 78 95 02 672 78 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL 4 SATELLITE scs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL 4 SATELLITE scs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL 4 SATELLITE scs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL 4 SATELLITE scs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL 4 SATELLITE scs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL 4 SATELLITE scs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL 4 SATELLITE scs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL 4 SATELLITE scs
Products information ALL 4 SATELLITE scs

BTW identificatienummer (tax): BE06534637451
Ondernemingsnummer: 4495300292
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 296,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALL 4 SATELLITE scs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL 4 SATELLITE scs
(Get full report from official database of BE for ALL 4 SATELLITE scs)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL 4 SATELLITE scs
Addition kinds of activities for ALL 4 SATELLITE scs

344499. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
364400. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
14990106. Edelstenen mijnbouw, nec | Precious stones mining, nec
17439903. Terrazzo werk | Terrazzo work
22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
36790401. Kristallen en kristallen samenstellingen, radio | Crystals and crystal assemblies, radio
49590101. snowplowing | Snowplowing
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores

Werken bij ALL 4 SATELLITE scs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL 4 SATELLITE scs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL 4 SATELLITE scs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL 4 SATELLITE scs. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: VOKANS

    Type: Vaste Job

    Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • TECHNIEKERS (C1 - C3) (NIEUWRODE)

    Regio: NIEUWRODE

    Bedrijf: CREMATORIUM HOFHEIDE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van de crematieovens en de afwerking van de crematies. Je staat in voor het technisch onderhoud van de installaties en de gebouwen. Je staat in voor het onderhoud van het gebouw, de omgeving en de begraafplaats. Je zorgt voor het onthaal van de begrafenisondernemers en leveranciers. Je neemt ook andere taken waar, volgens de noodwendigheid van de dienst.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

Zoek naar antwoorden van ALL 4 SATELLITE scs in sociale netwerken
Look for responds of ALL 4 SATELLITE scs in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL 4 SATELLITE scs. Laat een reactie achter voor ALL 4 SATELLITE scs. ALL 4 SATELLITE scs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL 4 SATELLITE scs. Leave a respond for ALL 4 SATELLITE scs. ALL 4 SATELLITE scs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL 4 SATELLITE scs op de google maps. Adres en contacten ALL 4 SATELLITE scs
Location of ALL 4 SATELLITE scs on the google maps. Address and contacts of ALL 4 SATELLITE scs

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL 4 SATELLITE scs ALL 4 SATELLITE scs: OLIVIER SWYNGEDOUW | Business Improvement & Communication Center | Concepto/B.A.Q. SPRL-BVBA | Charles Claus | EUROLICHTEN

Other related companies as ALL 4 SATELLITE scs: OLIVIER SWYNGEDOUW | Business Improvement & Communication Center | Concepto/B.A.Q. SPRL-BVBA | Charles Claus | EUROLICHTEN

ALL 4 SATELLITE scs is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is ALL 4 SATELLITE scs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06534637451. Het bedrijf ALL 4 SATELLITE scs bevindt zich op het adres: Waverse steenweg 1607,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 296,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALL 4 SATELLITE scs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL 4 SATELLITE scs is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL 4 SATELLITE scs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL 4 SATELLITE scs, openstaande posities, locatie van ALL 4 SATELLITE scs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL 4 SATELLITE scs is a company, that was registered 2012 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is ALL 4 SATELLITE scs, company assigned to the tax number BE06534637451. The company ALL 4 SATELLITE scs is located at the address: Waverse steenweg 1607,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 296,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALL 4 SATELLITE scs were not found.
The main activity of ALL 4 SATELLITE scs is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL 4 SATELLITE scs is not available. You also can look at reviews of ALL 4 SATELLITE scs, open positions, location of ALL 4 SATELLITE scs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL 4 SATELLITE scs, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL 4 SATELLITE scs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL 4 SATELLITE scs, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL 4 SATELLITE scs, employees, financial statistics.