Business Improvement & Communication Center

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Business Improvement & Communication Center
Private companiesAgricultural Services • Business Improvement & Communication Center

Contactgegevens Business Improvement & Communication Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Business Improvement & Communication Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

Business Improvement & Communication Center

Regio (region): Chaudfontaine (Embourg), België

Adres (address): Voie de l'Ardenne 15-17,4053, België

Telefoon (phone): 04 361 23 20; 04 365 54 22 04 361 23 20; 04 365 54 22

Fax (fax): 04 361 23 20 04 361 23 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Business Improvement & Communication Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Business Improvement & Communication Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Business Improvement & Communication Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Business Improvement & Communication Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Business Improvement & Communication Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Business Improvement & Communication Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Business Improvement & Communication Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Business Improvement & Communication Center
Products information Business Improvement & Communication Center

BTW identificatienummer (tax): BE03134094238
Ondernemingsnummer: 5360748291
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 538,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Business Improvement & Communication Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Business Improvement & Communication Center
(Get full report from official database of BE for Business Improvement & Communication Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor Business Improvement & Communication Center
Addition kinds of activities for Business Improvement & Communication Center

322903. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
329701. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
24990903. Vleeshamers, hout | Meat hammers, wood
32550200. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
50839901. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
52110502. Cement | Cement
63319907. Vastgoed schade verzekering | Property damage insurance

Werken bij Business Improvement & Communication Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Business Improvement & Communication Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Business Improvement & Communication Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Business Improvement & Communication Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Project Finance Administrator (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gerenommeerde instelling in Leuven zoek een tijdelijke project finance administrator. Heb je reeds ervaring in financiële administratie, ben je snel beschikbaar en typeren de woorden 'leergierig' en 'nauwkeurig' jouw karakter? Jouw takenpakket als Project Finance Administrator: Je krijgt een reeks projecten toegewezen, waarvoor je de financiële rapportering verzorgt Je rapporteert de personeels-, werkings- en investeringskosten Je verzamelt de nodige gegevens, controleert deze en rapporteert hierover Je brengt verslag uit naar de Europese Commissie Je hanteert de nodige draaiboeken inzake deze rapportering en zorgt dat alles in lijn is met de te volgen regelgeving Je voert ad hoc financiële taken, rapporten en analyses uit

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Business Improvement & Communication Center in sociale netwerken
Look for responds of Business Improvement & Communication Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor Business Improvement & Communication Center. Laat een reactie achter voor Business Improvement & Communication Center. Business Improvement & Communication Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Business Improvement & Communication Center. Leave a respond for Business Improvement & Communication Center. Business Improvement & Communication Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Business Improvement & Communication Center op de google maps. Adres en contacten Business Improvement & Communication Center
Location of Business Improvement & Communication Center on the google maps. Address and contacts of Business Improvement & Communication Center

Andere gerelateerde bedrijven als come Business Improvement & Communication Center Business Improvement & Communication Center: Leleux NV | VANCO P.I. | COMPUTER ADVIES CENTER BVBA | JPC Concept | Vandersanden Alex zakenkantoor BVBA

Other related companies as Business Improvement & Communication Center: Leleux NV | VANCO P.I. | COMPUTER ADVIES CENTER BVBA | JPC Concept | Vandersanden Alex zakenkantoor BVBA

Business Improvement & Communication Center is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Chaudfontaine (Embourg), België. De volledige naam van het bedrijf is Business Improvement & Communication Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03134094238. Het bedrijf Business Improvement & Communication Center bevindt zich op het adres: Voie de l'Ardenne 15-17,4053. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 538,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Business Improvement & Communication Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Business Improvement & Communication Center is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Business Improvement & Communication Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Business Improvement & Communication Center, openstaande posities, locatie van Business Improvement & Communication Center op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Business Improvement & Communication Center is a company, that was registered 1990 in Chaudfontaine (Embourg) region, Belgium. Full name of company is Business Improvement & Communication Center, company assigned to the tax number BE03134094238. The company Business Improvement & Communication Center is located at the address: Voie de l'Ardenne 15-17,4053. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 538,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Business Improvement & Communication Center were not found.
The main activity of Business Improvement & Communication Center is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Business Improvement & Communication Center is not available. You also can look at reviews of Business Improvement & Communication Center, open positions, location of Business Improvement & Communication Center on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Business Improvement & Communication Center, Chaudfontaine (Embourg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Business Improvement & Communication Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Business Improvement & Communication Center, Chaudfontaine (Embourg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Business Improvement & Communication Center, employees, financial statistics.