Halve Maan Provinciaal Domein

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Halve Maan Provinciaal Domein
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Halve Maan Provinciaal Domein

Contactgegevens Halve Maan Provinciaal Domein: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Halve Maan Provinciaal Domein: address, phone, fax, email, website, opening hours

Halve Maan Provinciaal Domein

Regio (region): Diest, België

Adres (address): Leopoldvest 48,3290, België

Telefoon (phone): 013 31 15 28; 013 35 86 50 013 31 15 28; 013 35 86 50

Fax (fax): 013 33 77 08 013 33 77 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Halve Maan Provinciaal Domein: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Halve Maan Provinciaal Domein"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Halve Maan Provinciaal Domein"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Halve Maan Provinciaal Domein, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Halve Maan Provinciaal Domein. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Halve Maan Provinciaal Domein, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Halve Maan Provinciaal Domein. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Halve Maan Provinciaal Domein
Products information Halve Maan Provinciaal Domein

BTW identificatienummer (tax): BE08099090576
Ondernemingsnummer: 5005065917
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Halve Maan Provinciaal Domein zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Halve Maan Provinciaal Domein
(Get full report from official database of BE for Halve Maan Provinciaal Domein)

Aanvulling soorten activiteiten voor Halve Maan Provinciaal Domein
Addition kinds of activities for Halve Maan Provinciaal Domein

239301. Canvas tassen | Canvas bags
17990605. Drapery track installatie | Drapery track installation
25140101. Bedden, inclusief vouw en kast, huishouden: metaal | Beds, including folding and cabinet, household: metal
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens
38249901. Controles, revolutie en timing instrumenten | Controls, revolution and timing instruments
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
50149903. Banden en buis reparatie materialen | Tire and tube repair materials
58130102. Biertuin (drinkplaatsen) | Beer garden (drinking places)
83220403. Parole kantoor | Parole office
86510000. Politieke organisaties | Political organizations

Werken bij Halve Maan Provinciaal Domein: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Halve Maan Provinciaal Domein: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Halve Maan Provinciaal Domein. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Halve Maan Provinciaal Domein. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kuringen, 8 uur per week. (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week wonende te Kuringen. Ze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Ukkel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van Halve Maan Provinciaal Domein in sociale netwerken
Look for responds of Halve Maan Provinciaal Domein in social networks

Lees alle opmerkingen voor Halve Maan Provinciaal Domein. Laat een reactie achter voor Halve Maan Provinciaal Domein. Halve Maan Provinciaal Domein bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Halve Maan Provinciaal Domein. Leave a respond for Halve Maan Provinciaal Domein. Halve Maan Provinciaal Domein on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Halve Maan Provinciaal Domein op de google maps. Adres en contacten Halve Maan Provinciaal Domein
Location of Halve Maan Provinciaal Domein on the google maps. Address and contacts of Halve Maan Provinciaal Domein

Andere gerelateerde bedrijven als come Halve Maan Provinciaal Domein Halve Maan Provinciaal Domein: Decat Marc | Flandrex BVBA | Cuendet België | Eurobulles | JD

Other related companies as Halve Maan Provinciaal Domein: Decat Marc | Flandrex BVBA | Cuendet België | Eurobulles | JD

Halve Maan Provinciaal Domein is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Diest, België. De volledige naam van het bedrijf is Halve Maan Provinciaal Domein, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08099090576. Het bedrijf Halve Maan Provinciaal Domein bevindt zich op het adres: Leopoldvest 48,3290. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 660,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Halve Maan Provinciaal Domein zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Halve Maan Provinciaal Domein is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Halve Maan Provinciaal Domein is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Halve Maan Provinciaal Domein, openstaande posities, locatie van Halve Maan Provinciaal Domein op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Halve Maan Provinciaal Domein is a company, that was registered 2005 in Diest region, Belgium. Full name of company is Halve Maan Provinciaal Domein, company assigned to the tax number BE08099090576. The company Halve Maan Provinciaal Domein is located at the address: Leopoldvest 48,3290. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 660,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Halve Maan Provinciaal Domein were not found.
The main activity of Halve Maan Provinciaal Domein is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Halve Maan Provinciaal Domein is not available. You also can look at reviews of Halve Maan Provinciaal Domein, open positions, location of Halve Maan Provinciaal Domein on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Halve Maan Provinciaal Domein, Diest: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Halve Maan Provinciaal Domein, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Halve Maan Provinciaal Domein, Diest: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Halve Maan Provinciaal Domein, employees, financial statistics.