Cuendet België

Contactgegevens Cuendet België: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cuendet België: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cuendet België

Regio (region): Nijlen, België

Adres (address): Achterbist 27,2560, België

Telefoon (phone): 03 411 00 44 03 411 00 44

Fax (fax): 03 411 00 45 03 411 00 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cuendet België: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cuendet België"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cuendet België"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cuendet België, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cuendet België. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cuendet België, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cuendet België. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cuendet België
Products information Cuendet België

BTW identificatienummer (tax): BE09902496337
Ondernemingsnummer: 5039672851
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Cuendet België zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cuendet België
(Get full report from official database of BE for Cuendet België)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cuendet België
Addition kinds of activities for Cuendet België

359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
22990213. Trimmen, behalve geweven | Trimming felts, except woven
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
36690203. Pedestrian traffic control equipment | Pedestrian traffic control equipment
50310102. Gordelroos, hout | Shingles, wood
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
79990600. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services

Werken bij Cuendet België: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cuendet België: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cuendet België. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cuendet België. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • Monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van Cuendet België in sociale netwerken
Look for responds of Cuendet België in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cuendet België. Laat een reactie achter voor Cuendet België. Cuendet België bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cuendet België. Leave a respond for Cuendet België. Cuendet België on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cuendet België op de google maps. Adres en contacten Cuendet België
Location of Cuendet België on the google maps. Address and contacts of Cuendet België

Andere gerelateerde bedrijven als come Cuendet België Cuendet België: Debo Garage Autohandel | Geebels J | Gobulex B.V.B.A. | American RV Europe | Regionale Uitgeversgroep

Other related companies as Cuendet België: Debo Garage Autohandel | Geebels J | Gobulex B.V.B.A. | American RV Europe | Regionale Uitgeversgroep

Cuendet België is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Nijlen, België. De volledige naam van het bedrijf is Cuendet België, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09902496337. Het bedrijf Cuendet België bevindt zich op het adres: Achterbist 27,2560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 748,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cuendet België zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cuendet België is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cuendet België is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cuendet België, openstaande posities, locatie van Cuendet België op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cuendet België is a company, that was registered 1986 in Nijlen region, Belgium. Full name of company is Cuendet België, company assigned to the tax number BE09902496337. The company Cuendet België is located at the address: Achterbist 27,2560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 748,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cuendet België were not found.
The main activity of Cuendet België is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cuendet België is not available. You also can look at reviews of Cuendet België, open positions, location of Cuendet België on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cuendet België, Nijlen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cuendet België, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cuendet België, Nijlen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cuendet België, employees, financial statistics.