Regionale Uitgeversgroep

Contactgegevens Regionale Uitgeversgroep: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Regionale Uitgeversgroep: address, phone, fax, email, website, opening hours

Regionale Uitgeversgroep

Regio (region): Hasselt Li 3500 - BE, België

Adres (address): Herckenrodesingel 10, België

Telefoon (phone): 0032-11-878.522 0032-11-878.522

Fax (fax): 0032-11-878.491 0032-11-878.491

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Regionale Uitgeversgroep: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Regionale Uitgeversgroep"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Regionale Uitgeversgroep"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Regionale Uitgeversgroep, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Regionale Uitgeversgroep. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Regionale Uitgeversgroep, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Regionale Uitgeversgroep. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Regionale Uitgeversgroep
Products information Regionale Uitgeversgroep

BTW identificatienummer (tax): BE02760009765
Ondernemingsnummer: 7656341552
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Regionale Uitgeversgroep zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Regionale Uitgeversgroep
(Get full report from official database of BE for Regionale Uitgeversgroep)

Aanvulling soorten activiteiten voor Regionale Uitgeversgroep
Addition kinds of activities for Regionale Uitgeversgroep

244999. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
283303. antibiotica | Antibiotics
603699. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
22310305. Stofstoffen, wol | Upholstery fabrics, wool
32810103. Kerkmeubilair, gesneden steen | Church furniture, cut stone
37140203. Assen, motorvoertuig | Axles, motor vehicle
37619903. Geleide raketten, compleet | Guided missiles, complete
47890201. Eetauto's | Dining car services
48320105. Gemakkelijk luisteren | Easy listening
50990201. cordwood | Cordwood

Werken bij Regionale Uitgeversgroep: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Regionale Uitgeversgroep: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Regionale Uitgeversgroep. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Regionale Uitgeversgroep. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken kritieke diensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je verpleegkundige op een kritieke dienst en wil je graag je verpleegtechnische kennis en kunde delen met andere zorginstellingen? Kijk je uit naar een bijverdienste op het scherp van de snee die je interesses blijft prikkelen en waar je dringende zorg verleent aan patiënten in acute situaties? Dan kan je bij Express Medical terecht voor een leuke bijverdienste in een waaier aan kritieke diensten zoals spoed, intensieve zorgen, operatiekwartier, dialyse.. . Maandelijks bepaal je zelf welke dagen je wenst te werken en welke shiften je bereid bent voor je rekening te nemen. Kortom, je werkt naargelang je voorkeur en springt in waar nodig. Wij doen ons uiterste best om je aan de slag te helpen op de momenten die je verkiest in Antwerpen. Deze formule geeft jou de mogelijkheid om je job(s) te combineren met een boeiende bijverdienste of je eerste stappen te zetten op diensten waar stressbestendigheid, nauwgezetheid en teamspirit van groot belang zijn.

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676517-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. Entering the Young Professional program means that you will go through a continuous on the job training program during which our experts will share their knowledge about different domains, including the newest technologies and innovations. Furthermore, you get the opportunity to work together with the best specialists. In which expertise domain could you work? The Young Professional program 2019 offers you the possibility to work in different position in our Technology division such as: Junior Project manager: As Project Manager, you will be responsible to ensure that the business or technical projects (small at a first stage) are delivered on-time, on-scope, and on-budget through the use of the methodology (Rainbow / Agile /...) while ensuring continuous alignment between the various stakeholders within the impacted teams. IT Analyst: you design solutions based on the business needs (requirements) and the technical possibilities in terms of development and impact on the existing infrastructure. Data Architects: you edit and structure large datasets to make them usable for concrete applications in terms of statistics/reporting. Security Engineer: You analyse the security and possible threats on our own network or at customers. you get to know in identity & access management, forensics (determining the cause of an incident based on the log files), defense or PEN testing. Network Engineer: you get to know in the development of our network infrastructure, with a focus on the roll-out of our fiber network in the coming years. You don't need to be an expert in these domains yet, but a basic knowledge of the domain and a strong interest in deepening your knowledge are essential. We expect you to be eager to learn and to invest in the program. With the right mindset, sufficient potential and a passion for new technologies in general and your area of expertise in particular, you can successfully complete the program and thus launch your career as an expert within Proximus.

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

Zoek naar antwoorden van Regionale Uitgeversgroep in sociale netwerken
Look for responds of Regionale Uitgeversgroep in social networks

Lees alle opmerkingen voor Regionale Uitgeversgroep. Laat een reactie achter voor Regionale Uitgeversgroep. Regionale Uitgeversgroep bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Regionale Uitgeversgroep. Leave a respond for Regionale Uitgeversgroep. Regionale Uitgeversgroep on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Regionale Uitgeversgroep op de google maps. Adres en contacten Regionale Uitgeversgroep
Location of Regionale Uitgeversgroep on the google maps. Address and contacts of Regionale Uitgeversgroep

Andere gerelateerde bedrijven als come Regionale Uitgeversgroep Regionale Uitgeversgroep: LOMBAERTS L & B | BUREAU D'ETUDES FISCALES ET JURIDIQUES | Baestroey P | Ackroyd Publications N.V. | The Selfmade Company N.V.

Other related companies as Regionale Uitgeversgroep: LOMBAERTS L & B | BUREAU D'ETUDES FISCALES ET JURIDIQUES | Baestroey P | Ackroyd Publications N.V. | The Selfmade Company N.V.

Regionale Uitgeversgroep is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Hasselt Li 3500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Regionale Uitgeversgroep, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02760009765. Het bedrijf Regionale Uitgeversgroep bevindt zich op het adres: Herckenrodesingel 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Regionale Uitgeversgroep zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Regionale Uitgeversgroep is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Regionale Uitgeversgroep is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Regionale Uitgeversgroep, openstaande posities, locatie van Regionale Uitgeversgroep op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Regionale Uitgeversgroep is a company, that was registered 2015 in Hasselt Li 3500 - BE region, Belgium. Full name of company is Regionale Uitgeversgroep, company assigned to the tax number BE02760009765. The company Regionale Uitgeversgroep is located at the address: Herckenrodesingel 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Regionale Uitgeversgroep were not found.
The main activity of Regionale Uitgeversgroep is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Regionale Uitgeversgroep is not available. You also can look at reviews of Regionale Uitgeversgroep, open positions, location of Regionale Uitgeversgroep on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Regionale Uitgeversgroep, Hasselt Li 3500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Regionale Uitgeversgroep, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Regionale Uitgeversgroep, Hasselt Li 3500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Regionale Uitgeversgroep, employees, financial statistics.