The Selfmade Company N.V.

Contactgegevens The Selfmade Company N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Selfmade Company N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Selfmade Company N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 405, B-2970 Schilde, België

Telefoon (phone): (03) 3840016 (03) 3840016

Fax (fax): (03) 3841121 (03) 3841121

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Selfmade Company N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Selfmade Company N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Selfmade Company N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Selfmade Company N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Selfmade Company N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Selfmade Company N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Selfmade Company N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Selfmade Company N.V.
Products information The Selfmade Company N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE01900329589
Ondernemingsnummer: 6469268798
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in The Selfmade Company N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Selfmade Company N.V.
(Get full report from official database of BE for The Selfmade Company N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Selfmade Company N.V.
Addition kinds of activities for The Selfmade Company N.V.

173103. Communicatie specialisatie | Communications specialization
503206. Lime bouwproducten | Lime building products
721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
37990400. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
48220101. Foto transmissie diensten | Photograph transmission services
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law

Werken bij The Selfmade Company N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Selfmade Company N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Selfmade Company N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Selfmade Company N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

Zoek naar antwoorden van The Selfmade Company N.V. in sociale netwerken
Look for responds of The Selfmade Company N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Selfmade Company N.V.. Laat een reactie achter voor The Selfmade Company N.V.. The Selfmade Company N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Selfmade Company N.V.. Leave a respond for The Selfmade Company N.V.. The Selfmade Company N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Selfmade Company N.V. op de google maps. Adres en contacten The Selfmade Company N.V.
Location of The Selfmade Company N.V. on the google maps. Address and contacts of The Selfmade Company N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come The Selfmade Company N.V. The Selfmade Company N.V.: Algemene Elektriciteitswerken Van Obbergen | Mesoco BVBA | BT Worldwide Ltd | Bank Brussel Lambert | lysis

Other related companies as The Selfmade Company N.V.: Algemene Elektriciteitswerken Van Obbergen | Mesoco BVBA | BT Worldwide Ltd | Bank Brussel Lambert | lysis

The Selfmade Company N.V. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is The Selfmade Company N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01900329589. Het bedrijf The Selfmade Company N.V. bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 405, B-2970 Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in The Selfmade Company N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van The Selfmade Company N.V. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Selfmade Company N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Selfmade Company N.V., openstaande posities, locatie van The Selfmade Company N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

The Selfmade Company N.V. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is The Selfmade Company N.V., company assigned to the tax number BE01900329589. The company The Selfmade Company N.V. is located at the address: Turnhoutsebaan 405, B-2970 Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in The Selfmade Company N.V. were not found.
The main activity of The Selfmade Company N.V. is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of The Selfmade Company N.V. is not available. You also can look at reviews of The Selfmade Company N.V., open positions, location of The Selfmade Company N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Selfmade Company N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Selfmade Company N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Selfmade Company N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Selfmade Company N.V., employees, financial statistics.