Fresim Immobilière SA

Contactgegevens Fresim Immobilière SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fresim Immobilière SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fresim Immobilière SA

Regio (region): Welkenraedt, België

Adres (address): Rue Saint-Jean 41,4840, België

Telefoon (phone): 087 88 15 88 087 88 15 88

Fax (fax): 087 88 38 85 087 88 38 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fresim Immobilière SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fresim Immobilière SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fresim Immobilière SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fresim Immobilière SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fresim Immobilière SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fresim Immobilière SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fresim Immobilière SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fresim Immobilière SA
Products information Fresim Immobilière SA

BTW identificatienummer (tax): BE07982360839
Ondernemingsnummer: 8754425048
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Fresim Immobilière SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fresim Immobilière SA
(Get full report from official database of BE for Fresim Immobilière SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fresim Immobilière SA
Addition kinds of activities for Fresim Immobilière SA

232601. Uniformen voor werk | Work uniforms
07230400. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
32910704. Scheepsstenen, kunstmatig | Scythstones, artificial
41420000. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage
44990301. Bootverhuring, behalve plezier | Boat hiring, except pleasure
50320502. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block

Werken bij Fresim Immobilière SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fresim Immobilière SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fresim Immobilière SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fresim Immobilière SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • student lader - losser deeltijds zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    Voor Sanorice een rijstwafelfabriek in Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op afroepbasis regelmatig kunnen inspringen als LADER-LOSSER zowel buiten als tijdens de schoolvakanties dus eens een dagje geen les, kan je jou standby laten zetten om voor deze opdrachten opgeroepen te worden TAKEN: stapelen van afgewerkte producten in de containers op de laadkade WERKREGIMES: deeltijds, afhankelijk van de planning van de logistieke dienst wordt je opgeroepen om te komen laden de ene week is dat van maandag tot vrijdag, de andere week enkele dagen. (héél variabel werkrooster) maar met werkuren van 6-10 of van 6-12u en soms van 6-14u.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

Zoek naar antwoorden van Fresim Immobilière SA in sociale netwerken
Look for responds of Fresim Immobilière SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fresim Immobilière SA. Laat een reactie achter voor Fresim Immobilière SA. Fresim Immobilière SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fresim Immobilière SA. Leave a respond for Fresim Immobilière SA. Fresim Immobilière SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fresim Immobilière SA op de google maps. Adres en contacten Fresim Immobilière SA
Location of Fresim Immobilière SA on the google maps. Address and contacts of Fresim Immobilière SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fresim Immobilière SA Fresim Immobilière SA: RODCRAFT-LONGIN SERVICES | Porte d'Orient | Cabinet Bede SA | All-Ka | Eric Willemart Architectes

Other related companies as Fresim Immobilière SA: RODCRAFT-LONGIN SERVICES | Porte d'Orient | Cabinet Bede SA | All-Ka | Eric Willemart Architectes

Fresim Immobilière SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Welkenraedt, België. De volledige naam van het bedrijf is Fresim Immobilière SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07982360839. Het bedrijf Fresim Immobilière SA bevindt zich op het adres: Rue Saint-Jean 41,4840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 740,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Fresim Immobilière SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fresim Immobilière SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fresim Immobilière SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fresim Immobilière SA, openstaande posities, locatie van Fresim Immobilière SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fresim Immobilière SA is a company, that was registered 1989 in Welkenraedt region, Belgium. Full name of company is Fresim Immobilière SA, company assigned to the tax number BE07982360839. The company Fresim Immobilière SA is located at the address: Rue Saint-Jean 41,4840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 740,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Fresim Immobilière SA were not found.
The main activity of Fresim Immobilière SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fresim Immobilière SA is not available. You also can look at reviews of Fresim Immobilière SA, open positions, location of Fresim Immobilière SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fresim Immobilière SA, Welkenraedt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fresim Immobilière SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fresim Immobilière SA, Welkenraedt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fresim Immobilière SA, employees, financial statistics.