Kurk- & Parketcentrum BVBA

Contactgegevens Kurk- & Parketcentrum BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kurk- & Parketcentrum BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kurk- & Parketcentrum BVBA

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 310,3190, België

Telefoon (phone): 015 52 91 70 015 52 91 70

Fax (fax): 015 63 31 65 015 63 31 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kurk- & Parketcentrum BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kurk- & Parketcentrum BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kurk- & Parketcentrum BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kurk- & Parketcentrum BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kurk- & Parketcentrum BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kurk- & Parketcentrum BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kurk- & Parketcentrum BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kurk- & Parketcentrum BVBA
Products information Kurk- & Parketcentrum BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05363769531
Ondernemingsnummer: 6823577880
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Kurk- & Parketcentrum BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kurk- & Parketcentrum BVBA
(Get full report from official database of BE for Kurk- & Parketcentrum BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kurk- & Parketcentrum BVBA
Addition kinds of activities for Kurk- & Parketcentrum BVBA

30690700. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
34710201. Buffing voor de handel | Buffing for the trade
49220000. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair
81119901. Advocaat-generaal, advocaat | General practice attorney, lawyer

Werken bij Kurk- & Parketcentrum BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kurk- & Parketcentrum BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kurk- & Parketcentrum BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kurk- & Parketcentrum BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

  • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van Kurk- & Parketcentrum BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kurk- & Parketcentrum BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kurk- & Parketcentrum BVBA. Laat een reactie achter voor Kurk- & Parketcentrum BVBA. Kurk- & Parketcentrum BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kurk- & Parketcentrum BVBA. Leave a respond for Kurk- & Parketcentrum BVBA. Kurk- & Parketcentrum BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kurk- & Parketcentrum BVBA op de google maps. Adres en contacten Kurk- & Parketcentrum BVBA
Location of Kurk- & Parketcentrum BVBA on the google maps. Address and contacts of Kurk- & Parketcentrum BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kurk- & Parketcentrum BVBA Kurk- & Parketcentrum BVBA: Popi | DOUCY J-F-E2+ | La Dame | ANTWERP FINANCE NV | Pro Diving & Surf

Other related companies as Kurk- & Parketcentrum BVBA: Popi | DOUCY J-F-E2+ | La Dame | ANTWERP FINANCE NV | Pro Diving & Surf

Kurk- & Parketcentrum BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Kurk- & Parketcentrum BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05363769531. Het bedrijf Kurk- & Parketcentrum BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 310,3190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Kurk- & Parketcentrum BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kurk- & Parketcentrum BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kurk- & Parketcentrum BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kurk- & Parketcentrum BVBA, openstaande posities, locatie van Kurk- & Parketcentrum BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kurk- & Parketcentrum BVBA is a company, that was registered 1997 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is Kurk- & Parketcentrum BVBA, company assigned to the tax number BE05363769531. The company Kurk- & Parketcentrum BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 310,3190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Kurk- & Parketcentrum BVBA were not found.
The main activity of Kurk- & Parketcentrum BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kurk- & Parketcentrum BVBA is not available. You also can look at reviews of Kurk- & Parketcentrum BVBA, open positions, location of Kurk- & Parketcentrum BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kurk- & Parketcentrum BVBA, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kurk- & Parketcentrum BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kurk- & Parketcentrum BVBA, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kurk- & Parketcentrum BVBA, employees, financial statistics.