ANTWERP FINANCE NV

Contactgegevens ANTWERP FINANCE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP FINANCE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP FINANCE NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Frankrijklei 37,2000, België

Telefoon (phone): 03 232 81 13; 03 233 33 62 03 232 81 13; 03 233 33 62

Fax (fax): 03 233 84 30 03 233 84 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP FINANCE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP FINANCE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP FINANCE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP FINANCE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP FINANCE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP FINANCE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP FINANCE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP FINANCE NV
Products information ANTWERP FINANCE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08922515869
Ondernemingsnummer: 8436645507
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ANTWERP FINANCE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP FINANCE NV
(Get full report from official database of BE for ANTWERP FINANCE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP FINANCE NV
Addition kinds of activities for ANTWERP FINANCE NV

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
26310101. Jute linerboard | Jute linerboard
36740107. Thrystors | Thrystors
42120202. Petroleumvervoer, lokaal | Petroleum haulage, local
50840108. Machines en apparatuur voor de productie van melkproducten | Milk products manufacturing machinery and equipment
73890400. Textiel- en kledingdiensten | Textile and apparel services
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair
86990200. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations

Werken bij ANTWERP FINANCE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP FINANCE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP FINANCE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP FINANCE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Tijdelijke magazijnier / chauffeur B (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we voor de drukke eindejaarsperiode op zoek naar een magazijnier met rijbewijs B. Je staat in voor het verpakken en klaarzetten van bestellingen. Daarnaast breng je deze ook naar klanten met de bestelwagen. Hiervoor ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Opstart is voorzien voor eind oktober tot eind december.

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

Zoek naar antwoorden van ANTWERP FINANCE NV in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP FINANCE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP FINANCE NV. Laat een reactie achter voor ANTWERP FINANCE NV. ANTWERP FINANCE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP FINANCE NV. Leave a respond for ANTWERP FINANCE NV. ANTWERP FINANCE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP FINANCE NV op de google maps. Adres en contacten ANTWERP FINANCE NV
Location of ANTWERP FINANCE NV on the google maps. Address and contacts of ANTWERP FINANCE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP FINANCE NV ANTWERP FINANCE NV: KNO-Tech productbeveiliging Benelux BVBA | Levaco NV | Gedeco BVBA | Kersten Hunik N.V. | Flexcom Systems

Other related companies as ANTWERP FINANCE NV: KNO-Tech productbeveiliging Benelux BVBA | Levaco NV | Gedeco BVBA | Kersten Hunik N.V. | Flexcom Systems

ANTWERP FINANCE NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP FINANCE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08922515869. Het bedrijf ANTWERP FINANCE NV bevindt zich op het adres: Frankrijklei 37,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ANTWERP FINANCE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERP FINANCE NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP FINANCE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP FINANCE NV, openstaande posities, locatie van ANTWERP FINANCE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTWERP FINANCE NV is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ANTWERP FINANCE NV, company assigned to the tax number BE08922515869. The company ANTWERP FINANCE NV is located at the address: Frankrijklei 37,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ANTWERP FINANCE NV were not found.
The main activity of ANTWERP FINANCE NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP FINANCE NV is not available. You also can look at reviews of ANTWERP FINANCE NV, open positions, location of ANTWERP FINANCE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP FINANCE NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP FINANCE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP FINANCE NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP FINANCE NV, employees, financial statistics.