BILJARTS LUNA TIME BVBA

Contactgegevens BILJARTS LUNA TIME BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BILJARTS LUNA TIME BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BILJARTS LUNA TIME BVBA

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Torhoutse Steenweg 252,8200, België

Telefoon (phone): 050 39 27 51 050 39 27 51

Fax (fax): 050 39 27 52 050 39 27 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BILJARTS LUNA TIME BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BILJARTS LUNA TIME BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BILJARTS LUNA TIME BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BILJARTS LUNA TIME BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BILJARTS LUNA TIME BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BILJARTS LUNA TIME BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BILJARTS LUNA TIME BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BILJARTS LUNA TIME BVBA
Products information BILJARTS LUNA TIME BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03853698730
Ondernemingsnummer: 7447052001
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BILJARTS LUNA TIME BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BILJARTS LUNA TIME BVBA
(Get full report from official database of BE for BILJARTS LUNA TIME BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BILJARTS LUNA TIME BVBA
Addition kinds of activities for BILJARTS LUNA TIME BVBA

074200. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
249909. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
02140100. Geiten | Goats
23960104. Bagage voering | Luggage linings
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
34690301. Apparaatdelen, porselein geëmailleerd | Appliance parts, porcelain enameled
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
39440203. Spelletjesautomaten, met uitzondering van munteenheden | Video game machines, except coin-operated

Werken bij BILJARTS LUNA TIME BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BILJARTS LUNA TIME BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BILJARTS LUNA TIME BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BILJARTS LUNA TIME BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Halfautomaatlasser ramen & deuren (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen in Kuurne zijn wij op zoek naar een halfautomaatlasser voor ramen en deuren.

  • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van BILJARTS LUNA TIME BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BILJARTS LUNA TIME BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BILJARTS LUNA TIME BVBA. Laat een reactie achter voor BILJARTS LUNA TIME BVBA. BILJARTS LUNA TIME BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BILJARTS LUNA TIME BVBA. Leave a respond for BILJARTS LUNA TIME BVBA. BILJARTS LUNA TIME BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BILJARTS LUNA TIME BVBA op de google maps. Adres en contacten BILJARTS LUNA TIME BVBA
Location of BILJARTS LUNA TIME BVBA on the google maps. Address and contacts of BILJARTS LUNA TIME BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BILJARTS LUNA TIME BVBA BILJARTS LUNA TIME BVBA: Saelen F & Zn BVBA | Atelier Graphique SPRL | DE BIE JEAN PAUL | ICN Biomedicals N.V. | Martens & Zoon N.V.

Other related companies as BILJARTS LUNA TIME BVBA: Saelen F & Zn BVBA | Atelier Graphique SPRL | DE BIE JEAN PAUL | ICN Biomedicals N.V. | Martens & Zoon N.V.

BILJARTS LUNA TIME BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is BILJARTS LUNA TIME BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03853698730. Het bedrijf BILJARTS LUNA TIME BVBA bevindt zich op het adres: Torhoutse Steenweg 252,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 451,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BILJARTS LUNA TIME BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BILJARTS LUNA TIME BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BILJARTS LUNA TIME BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BILJARTS LUNA TIME BVBA, openstaande posities, locatie van BILJARTS LUNA TIME BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BILJARTS LUNA TIME BVBA is a company, that was registered 1985 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is BILJARTS LUNA TIME BVBA, company assigned to the tax number BE03853698730. The company BILJARTS LUNA TIME BVBA is located at the address: Torhoutse Steenweg 252,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 451,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BILJARTS LUNA TIME BVBA were not found.
The main activity of BILJARTS LUNA TIME BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BILJARTS LUNA TIME BVBA is not available. You also can look at reviews of BILJARTS LUNA TIME BVBA, open positions, location of BILJARTS LUNA TIME BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BILJARTS LUNA TIME BVBA, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BILJARTS LUNA TIME BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BILJARTS LUNA TIME BVBA, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BILJARTS LUNA TIME BVBA, employees, financial statistics.