Saelen F & Zn BVBA

Contactgegevens Saelen F & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saelen F & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saelen F & Zn BVBA

Regio (region): Heist-op-den-Berg (Wiekevorst), België

Adres (address): Graanweg 5,2222, België

Telefoon (phone): 014 26 03 77 014 26 03 77

Fax (fax): 014 27 70 10 014 27 70 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saelen F & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saelen F & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saelen F & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saelen F & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saelen F & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saelen F & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saelen F & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saelen F & Zn BVBA
Products information Saelen F & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02814392089
Ondernemingsnummer: 8789581298
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Saelen F & Zn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saelen F & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Saelen F & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saelen F & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Saelen F & Zn BVBA

282101. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
723101. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
01610201. Engelse Erwtboerderij | English pea farm
37310110. Seiners, gebouw en reparatie | Seiners, building and repairing
39440602. Auto's en vrachtwagens, speelgoed | Automobiles and trucks, toy
52119907. schermen | Fencing
57340205. Woordverwerkende apparatuur en benodigdheden | Word processing equipment and supplies
59620000. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators

Werken bij Saelen F & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saelen F & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saelen F & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saelen F & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een productiemedewerker. U helpt mee in het productieproces. U volgt dit digitaal mee en springt indien nodig. Een interne opleiding wordt voorzien. U werkt in ploegensysteem

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Thuishulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: INPRO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

Zoek naar antwoorden van Saelen F & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Saelen F & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saelen F & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Saelen F & Zn BVBA. Saelen F & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saelen F & Zn BVBA. Leave a respond for Saelen F & Zn BVBA. Saelen F & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saelen F & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Saelen F & Zn BVBA
Location of Saelen F & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Saelen F & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Saelen F & Zn BVBA Saelen F & Zn BVBA: Andrieu J-C | Transit + BELGIUM NV | Interalu NV | Horlogerie Museum | Parmentier Koeltechniek BVBA

Other related companies as Saelen F & Zn BVBA: Andrieu J-C | Transit + BELGIUM NV | Interalu NV | Horlogerie Museum | Parmentier Koeltechniek BVBA

Saelen F & Zn BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Heist-op-den-Berg (Wiekevorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Saelen F & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02814392089. Het bedrijf Saelen F & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Graanweg 5,2222. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Saelen F & Zn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saelen F & Zn BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saelen F & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saelen F & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Saelen F & Zn BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Saelen F & Zn BVBA is a company, that was registered 1995 in Heist-op-den-Berg (Wiekevorst) region, Belgium. Full name of company is Saelen F & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE02814392089. The company Saelen F & Zn BVBA is located at the address: Graanweg 5,2222. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Saelen F & Zn BVBA were not found.
The main activity of Saelen F & Zn BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Saelen F & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Saelen F & Zn BVBA, open positions, location of Saelen F & Zn BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saelen F & Zn BVBA, Heist-op-den-Berg (Wiekevorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saelen F & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saelen F & Zn BVBA, Heist-op-den-Berg (Wiekevorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saelen F & Zn BVBA, employees, financial statistics.