ANNE VANDEZANDE

Contactgegevens ANNE VANDEZANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE VANDEZANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE VANDEZANDE

Regio (region): Tubize (Oisquercq), België

Adres (address): Rue d'Ittre 17,1480, België

Telefoon (phone): 02 390 90 94 02 390 90 94

Fax (fax): 02 366 28 70 02 366 28 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE VANDEZANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE VANDEZANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE VANDEZANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE VANDEZANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE VANDEZANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE VANDEZANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE VANDEZANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE VANDEZANDE
Products information ANNE VANDEZANDE

BTW identificatienummer (tax): BE05044616699
Ondernemingsnummer: 7354766845
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 751,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ANNE VANDEZANDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE VANDEZANDE
(Get full report from official database of BE for ANNE VANDEZANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE VANDEZANDE
Addition kinds of activities for ANNE VANDEZANDE

17319901. Bankinstallatie en service | Banking machine installation and service
17990801. Asbestverwijdering en inkapseling | Asbestos removal and encapsulation
20850000. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
35420504. Metalen afzettingsvormende machines | Metal deposit forming machines
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
37430207. Trolley schoenen | Trolley shoes
41739903. Onderhoudsfaciliteiten, bussen | Maintenance facilities, buses
50920208. Speelgoed, nec | Toys, nec
82110302. Openbare gecombineerde elementaire en middelbare school | Public combined elementary and secondary school

Werken bij ANNE VANDEZANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE VANDEZANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE VANDEZANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE VANDEZANDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Zagerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

  • Werfleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

  • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van ANNE VANDEZANDE in sociale netwerken
Look for responds of ANNE VANDEZANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE VANDEZANDE. Laat een reactie achter voor ANNE VANDEZANDE. ANNE VANDEZANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE VANDEZANDE. Leave a respond for ANNE VANDEZANDE. ANNE VANDEZANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE VANDEZANDE op de google maps. Adres en contacten ANNE VANDEZANDE
Location of ANNE VANDEZANDE on the google maps. Address and contacts of ANNE VANDEZANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE VANDEZANDE ANNE VANDEZANDE: Epistola | AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL | FISCOMUST SA | Jean-Marie Beguin | Kempische Kantoorsystemen

Other related companies as ANNE VANDEZANDE: Epistola | AUX DEMENAGEMENTS B.D.G. SPRL | FISCOMUST SA | Jean-Marie Beguin | Kempische Kantoorsystemen

ANNE VANDEZANDE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Tubize (Oisquercq), België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE VANDEZANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05044616699. Het bedrijf ANNE VANDEZANDE bevindt zich op het adres: Rue d'Ittre 17,1480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 751,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ANNE VANDEZANDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANNE VANDEZANDE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE VANDEZANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE VANDEZANDE, openstaande posities, locatie van ANNE VANDEZANDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANNE VANDEZANDE is a company, that was registered 2002 in Tubize (Oisquercq) region, Belgium. Full name of company is ANNE VANDEZANDE, company assigned to the tax number BE05044616699. The company ANNE VANDEZANDE is located at the address: Rue d'Ittre 17,1480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 751,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ANNE VANDEZANDE were not found.
The main activity of ANNE VANDEZANDE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE VANDEZANDE is not available. You also can look at reviews of ANNE VANDEZANDE, open positions, location of ANNE VANDEZANDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE VANDEZANDE, Tubize (Oisquercq): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE VANDEZANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE VANDEZANDE, Tubize (Oisquercq): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE VANDEZANDE, employees, financial statistics.